- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Хедонизмот и промискулитетноста не му донесоа среќа на човештвото.Многу анализираш. Помалку мудрување, повеќе уживање.
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Хедонизмот и промискулитетноста не му донесоа среќа на човештвото.Многу анализираш. Помалку мудрување, повеќе уживање.
Јас кажав фраер си. Само паметни работи излегуваат од твојата уста.Хедонизмот и промискулитетноста не му донесоа среќа на човештвото.
![]()
Море и ќотек ќе извртиш ако продолжиш да ме нервираш...Освен кога ме караш, тогаш тешки глупости...
Леле комбинацијава на бивши болести, сегашни и фетиши сместени во перверзииЈас кажав фраер си. Само паметни работи излегуваат од твојата уста.Освен кога ме караш, тогаш тешки глупости...
Инаку според чичко Гугле и тетка Вики, перверзии се
hermaphroditism, homosexuality, pedophilia, sodomy, fetishism, exhibitionism, sadism, masochism, coprophilia, necrophilia
(ме мрзи да ги преведувам)
Е сега кај се наоѓате вие „перверзните“?
заборави да го спомнеш и комунизмотЈас кажав фраер си. Само паметни работи излегуваат од твојата уста.Освен кога ме караш, тогаш тешки глупости...
Инаку според чичко Гугле и тетка Вики, перверзии се
hermaphroditism, homosexuality, pedophilia, sodomy, fetishism, exhibitionism, sadism, masochism, coprophilia, necrophilia
(ме мрзи да ги преведувам)
Е сега кај се наоѓате вие „перверзните“?
Greska si, toa spagjasе vo opsesivno kompulzivni rastrojstva na licnosta.заборави да го спомнеш и комунизмот
Не само болно и шабанско .Се е тоа болно.
Хедонизмот и промискулитетноста не му донесоа среќа на човештвото.
![]()
Геј фора, оти не сум изненаден.Уше и женско да најдовте ќе беше многу поубо и повозбудливо
Викаш правеле грчка тројка...двајца мажи и еден маж?Уше и женско да најдовте ќе беше многу поубо и повозбудливо
нешо помодерно - бекстрит бојсВикаш правеле грчка тројка...двајца мажи и еден маж?