хаха кога сме кај памтењето, јас памтам работи што дури и тие што ми згрешиле ги заборавиле. Памтам во 2 одд. се дружев со 4 девојчиња, неразделни бевме и на часови и на одмори, цело време заедно. И се сеќавам наставничката ме премести од нивната група (во групи седевме тогаш) а они останаа заедно. И почнаа да не ме рецкаат, и да не ми зборат, и ми беше мн тешко, се сеќавам плачев, хахах. После памтам во 7 одд. цела година зборев со еден “Другар’’ од клас најнорнално, и при крајот на годината, нешто без причина ми рече „мрш мори„. дека типот се од корист беше како и да е, Али ако и за тоа ја му вратив дупло :wink::wink::wink::wink::wink: 1 услуга од мене не доби, безразлика колку молеше. нишо не пали кај мене. :nenene::nenene::nenene: :pos2::pos2::pos2::pos2: Сега брзо, еден јадеше гомна за моја БФФ и тоа на мене ми збореше, ваква е онаква е, дебела е нзз штооо. и мене ми пукна филмот... си викам ќе видиш ти, ти ќе заборавиш али јас памтам :pos2::pos2:, истиот ме извиси еднаш за искачање намерно, и то му памтам :pos2::pos2: али има време памти па врати. :baeh::baeh::baeh: и уште памтам, боље да не набројувам зш ќе си рече некој оваа психопат бегајјј!!