Дали се успивате наутро?

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
Редовно бидејки секогаш станувам попладне, ако имам работа утрината, не ни спијам, а после тоа цел ден дремам

Член од
25 јануари 2007
Мислења
691
Поени од реакции
3
Mnogu cesto mi se slucuva da se uspijam,iako redovno na mobilniot mi se podeseni dva alarma sepak ne mozam da stanam,ako ne me razbudi nekoj tesko deka sam ke se razbudam.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Редовно се успивам.. и редовно каснам на прв час. имам 18 неоправдали од кои 90% се од прв час :toe:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Кога бев од онаа (мнозинската) страна на училницата, се будев кога сакав. Не ме спречуваше да поминувам одличен со незадоволително поведение и да ја имам привилегијата да бидам генерациски првенец... :icon_roll

Сега е обратно : не примам на часови ученици коишто ми каснат над 15 минути... Самите си знаат дека ако доцнат повеќе од 15 минути се пријавуваат во педагошката служба којашто ги регистрира како “задоцнети“ а со 3 задоцнувања имаат задолжителна работа од 2 часа среда попладне којашто ако не ја извршат ќе се дуплира на 4. Ако и тогш не ја извршат, се дуплирана 8 којшто е максимум. Е потоа веќе се административно исклучени од училиштето 2 дена со должност да му прават “друштво“ на директорот цел ден (од 8 до 6).

Значи не каснам (а каснев) ама не сакам ни да ми каснат :pishtoldz

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
многу каснам,затоа неопрадвдани колку сакаш.и автобусот редовно ми бега

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Скоро секој ден се успивам, ако нема некој во близина да ме разбуди ќе си спијам и половина ден. :) Тоа веројатно е навика...

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Ми се случва ретко,ама обожавам кога ќе ми се случи зато шо ми е ексклузивна можност да бидам неодговорна.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не се успивам бидејќи го местам алармот на телефонот да ми ѕвони 2 пати : Еднаш во 06:30 а еднаш во 06:50 и од нервоза поради неговото зачестено ѕвонење морам да станам.Од кога почнав да го практикувам ова,се немам успано.

^^Mon4e

The sweatest thing
Член од
30 јануари 2007
Мислења
476
Поени од реакции
0
Denes bas se uspav na prv cas. Stanav koga mi zvonese alarmot, a posto mnogu mi se spiese vikam aj uste malce ke dremnam ono ne dremenje nego koma... Dojde majka mi i me glea u krevet i odma pocna da se dere zasto ne sum otisla u skolo deka sedam do kasno navecer i slicni gluposti... Abe HOROR!!!
I sekoj den vikam koga ke se vratam od skolo ke spijam ili vecer ke si legnam porano, a nisto od toa... Mozok sum be... :toe: :tapp: :nesum: :uvo:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
tesko mi e da stanuvam nautro no sepak, ne se uspivam...svesna sum deka treba da stanam, da naucam nesto...ili da zavrsam nekoja rabota i vednas ripam od krevetot....potesko mi e koga go odlozuvam stanuvanjeto za nekoja minutka...podobro mi e vednas da stanam i da se rassonam :toe:

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Mnogu sum lesna na stanuvanje... Koga znam deka treba da stanam poradi nekoi pricin niti telefon mi e potreben da me razbudi niti casonik, mi raboti mene vnatresniot casovnik :) Vo zivotov moze mi se slucilo samo ednas ili dvapati da zaksnam nautro za skolo nisto povece :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
ovaa i prethodnata nedela sekoj den :)

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
оваа недела ми тргна со успивањево, секој ден по 1 неоправдан јадам од прв час :pos: А осеќам дека и следнава недела ќе е така, па нормално, прва смена сум, ко ќе не си легвам на време никој не ми е крив :pos:

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Па често не.. Испланирано ми е времето сабајле до секоја минутка.. па морам да станувам порано за сите работи да си ги завршам.. Инаку кога сум се успивала, тоа било тотален хаос.. Иако за 5 минути пак сум била спремна (во смисла облечена, измиена), но не сум си ги завршила сите работи кои ми биле планирани.. Сакам се лагано, полека да си се спремам..

Kajgana Shop

На врв Bottom