Дали се успивате наутро?

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Retko mi se ima slucuvano da se uspijam.
Pocesto namerno se uspivam.Posebno koga sme prva smena na skolo a prv cas imame nekoj dosaden cas ili pak isprasuvat...
A cudna rabota kolku poveke spies tolku poveke ti se spie.Zatoa i koga ke si legnam vo pristojno vreme ne mozam da stanam od krevet.
A posebno ako vrne dozd e togas ama bas nikoj ne me skoriva.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.790
често се успивам. ми звони телефонот, ја стискам ОК и продолжуам. најтрагично е тоа што кога ќе се разбудам, не се сеќавам кога ми звонел телефонот. :):)

N

NeMiRnA

Гостин
Retko mi se slucuva toa...iako nekogas mnogu sakam da se uspijam i da ne go posetam ona skolono,ke moraat moite da me pravdaat ne sum sakala jas:)

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
ehe ubavo bi bilo vakvi apcinja da imam :) non-stop na sabajle mi se spie, koga bev vo sredno posebno vo 4ta godina mnogu cesto ne odev na prviot cas, ednostavno ne mozev da se osvestam, a sega na fakultet moram da stanam koga ke mi zvoni mobilniot inaku minus, a se slucuva ponekogas da ne otidnam na nekoe predavanje ako mnogu mi se spie :) a togas koga ke otidnam odam so mamurliva faca :)

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Многу често ...многу цврсто спијам како шо би рекла мајка ми трета светска војна да почне нема да чујам :)

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Многу ретко се успивам.Ако знам дека морам да станам уште од првото ѕвонење на алармот одма станувам ( многу лесно се будам ), а ако не треба за негде да се брзам тогаш си се излежавам и си се расонувам добри пола саат

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
во последно време на сабајле многу ми се спие па си викам усте 5 миинути па ке станам, а најчесто станувам после 1 саат

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Секогаш ме критикувале за тоа!Не се сеќавам кога некогаш сум станала на време!За мене секој ден почнувал од втор евентуално трет час,истото се случуваше и на факс,а за на работа апчињата ќе си ги зеам!:helou:

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Не, не се успивам. Многу касно легнувам и незнам зошто секогаш можам на време да станам без никаков проблем ... А кога ќе си легнам порано, како 1 година да не сум спиела, значи баш обратен ефект и во школо сум цела заспиена ... Не каснам за во школо и такви ствари. Додуша еднаш ми се има случено да се успијам, ама не стигнав во школо на 2ри или 3ти туку воопшто не ни отидов во 3 саат станав, а ни сама незнам сеуште зошто бидна така, може од премореност. :uvo:

Јас уствари го имам проблемот од кога ќе станам, спора сум ко желкааа во спремање ... :toe:

Brutal

Enemy Of God
Член од
27 март 2007
Мислења
168
Поени од реакции
3
uvek se uspivam..Povekje pati namerno,a i nekogas nenamerno ,ali se uspivam..Nikad ne stanuvam na vreme:p Mnogu losha "navika" ako moze da se kaze..500 neopravdani iam zatoa sto kasnam od sabajle :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Не се успивам, се заборавам од спиење. Доколку нема нешто јако што би можело да ме разбуди на пример татко ми да почне да пцуе и да лупа нема теоретски шанси да станам ко што треба, ни телефон ни будилица ни бутур не ме буди мене. Едина работа од пиштењето на татко ми може да ме разбуди и убав глас што ќе ми каже „Ти сварив кафе„ е тоа ме буди од секој можен сон

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
NEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..HAHAHA sekoe sabajle se uspivam.ni voda ni niso ne me budi

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Nikoas ne se uspivam! Koga znam deka treba da stanam, stanuvam tocno i za toa ne mi e potreben ni budilnik! Ama ko ke mi se sluci, da si legnam umorena i da si kazam sebesi deka utre moze da si pospijam kolku sto sakam, e togas tesko nekoj da me razbudi! Istoto mi se slucuva i ko treba da stanam za na skolo!Ako sakam da se uspijam, togas se uspivam epten. Ako ne, togas si stanuvam normalno sama, bez razlika dali imam spieno 2, 5 ili 12 casa!

Kajgana Shop

На врв Bottom