Дали се успивате наутро?

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Не се успивам. Голема спанка сум, спијам многу, ама ако имам некоја обврска да станам рано за некаде, не се успивам, на време стигнувам!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Кога треба да се оди негде одам (успевам да се разбудам) ама ми се случува да се успијам т.е да се привикнам на алармот па така морам често да менувам песна за аларм и што е можно погрда за да морам да станам.

fire.strtr

The Prodigy
Член од
28 февруари 2008
Мислења
149
Поени од реакции
0
Не се успивам иако обожавам да спијам до касно наутро... меѓутоа обврските се обврски и мора да се исполнат :toe:

Член од
17 март 2008
Мислења
157
Поени од реакции
2
se uspivam i toa mn...najgolema mana mi e toa,koga sum prva smena u skolo sekogas kasnam na prvi cas:toe:

А

Ајсшутер

Гостин
Па сега во 8мо одделение се имам 1 успиено ...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.609
Се успивам понекогаш.. Ама ретко :vozbud:

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
Никогаш!
Па дури и да заспијам пола саат пред да се разбудам.

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Никогаш не сум се успивала, ама едно време си доцнев редовно. Не можам да станам од кревет, си викам: ај уште малку, ај уште малку, ама бетер така. :)
Инаку сега не се успивам и не доцнам, не дека не ми е тешко, ама некако го победувам сонот, станувам два саати порано и имам време за се и затоа не доцнам, инаку уште кога ќе станам мијам лице со ладна вода и одма се расонувам. :)

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Обично станувам секогаш ама баш секогаш и по некое чудо никогаш не доцнам ама од ко ставив интернет дома и од ко седам до 2,3,4,5 или 6 сабајле... на поќе пати се успивам за на школо... наместо во 6 и пол...јас си станвам во 12...:kesa:
зш си станвам, го исклучвам, си легвам соси телефон...демек ќе полежам уш 5 минути...и 5 сати и после незнам шо се десило ко ќе станам:nesvest:
ама несмејт поќе вака:nenene:

Член од
27 јуни 2007
Мислења
176
Поени од реакции
49
Ne se uspivam ama zatoa alarmot go mestam pola saat porano i zvoni na sekoi pet minuti pred da stanam.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Не се успивам..штом алармот почне да пишти јас одма станувам пошто иам едно музиче баш како за на сабајле кое вади од такт:pos:

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Премногу се успивам и тоа многу ме нервира,ама стварно неможам да се сменам

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.914
Поени од реакции
11.284
Hmm ne se uspivam zasto na mobilen kako alarm mi e staena Firestarter da me budi sekoj den. Ama zatoa kasnam redovno po nekoja minuta do pola saat :)

Kajgana Shop

На врв Bottom