Дали се тепате?

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
јас се тепам најчесто кога у близина има 2-3 женски да ме видат колку сум силен и знам техники доста, и после увек победувам и послем тие женските доаѓаат и ми бараат број и јас им давам па после неколку дена искачам со нив и имаме секс

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112
глупости... ни сум се тепал, ни пак планирам да се тепам, ако има некој проблем нека го реши со муабет ако не, тогаш нека крши гла... :)

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
јас да се тепам и тоа најчесто кога ќе испровоцира некој
На 13 години не се иде на форуми да се зачленуваш за да прашуваш дали се тепаат или не.
Тука сме поголеми батковци и имаме поважни работи од овие твои тијнеџерски побуди.
И не се тепај зашто секад ќе се најде некој да ти го скрши носот.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Се степав во понеделникот со другар од населба на баскет. Игравме баскет у маало, губев т.е не, не губев, беше изедначен резултатот (тесно беше) и овој дофрла од страна(не играше, седеше на клупа) аут е, не е аут, и му опцув мајка и ми се стаи .. и си разменивме неколку бокса и не раздвоија.

Иначе не почнувам речиси никад прв тепачка, смирен тип сум, единствено ако некој не ја прелие чашата а сум му го собирал претходно со месеци.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Се степав во понеделникот со другар од населба на баскет. Игравме баскет у маало, губев т.е не, не губев, беше изедначен резултатот (тесно беше) и овој дофрла од страна(не играше, седеше на клупа) аут е, не е аут, и му опцув мајка и ми се стаи .. и си разменивме неколку бокса и не раздвоија.

Иначе не почнувам речиси никад прв тепачка, смирен тип сум, единствено ако некој не ја прелие чашата а сум му го собирал претходно со месеци.
уффф да не ми го собираш и мене што те рчкам неколку недели :D

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
уффф да не ми го собираш и мене што те рчкам неколку недели :D
Тебе некад на фудбал ќе ти влезам со 2 нозе у дуел и ќе ти искршам нога, часна ријеч. Не за џабе си Арсеналиста, мора да се пополни болницата на францусконо говно.
:vozbud: :icon_mrgr:

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Детево е 13 години. Во седмо-осмо одд. статусот ти се дига според тепањето. Во овој период се прават муабетите „овој можеш да го натепаш“, „кој ви е најак у клас?“, „појак ли си од овој“ :))
Во Прилеп ако не си меѓу првите три тепачи не можеш да отидеш ни во соседното село.
Ако кажеш тој, третиот тепач во моето селото ми е братучед не те гибаат.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Шо, ти никад не си се степал у живот ?
Што глумите часни сестри, ич не ми е јасно...
А што треба да покажува мускули тука на форум дали се тепал и да дава детали дали за баскет или за фудбал го тепале и колку бокса удрил?
А што глумиш ти ако он глуми часна сестра?
Секој се тепал ама не е ствар на која треба да и придава важност и да се фали на форум,тоа коа ќе седнеш у кафана со другари и пивнете две три пива кажи си колку си тепал (тие што те тепале изостави ги)

K

kalimer0

Гостин
На прстите од едната рака се бројат моите тепачки, сите се кога сум бил -14 години... Во тие години како што кажа Pluth главна тема меѓу машките е "Дали можеш да го истепаш овој" и доколку не се тепаш останатите те сметаат за кукавица и ќе ти дојде некој "тепач" само да се покаже пред другарите/ките но некогаш знае да биде гадно изненаден од "кукавицата".
За сега гледам колку можам да избегнувам тепачки бидејќи сум способен вербално да ги решавам проблемите но кога би те сретнале 3-4 батки кога си идеш кон дома во ситните часови - едноставно неможе да преговараш.

The Last King

ОДМАЗДА!
Член од
21 септември 2011
Мислења
8
Поени од реакции
2
На 13 години не се иде на форуми да се зачленуваш за да прашуваш дали се тепаат или не.
Тука сме поголеми батковци и имаме поважни работи од овие твои тијнеџерски побуди.
И не се тепај зашто секад ќе се најде некој да ти го скрши носот.
фала на советот ама задржи си го за тебе
--- надополнето: Oct 13, 2011 1:52 PM ---
кога може да има и други теми што се без врска може и ова, а не се тепаат само деца, кој што сака може да пише овде со сила никој не ве тера да пишувате и да се исповедате, ако не ти се допаѓа не дискуирај и не ме замарај имам попаметна работа отколку со такви како тебе

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ок, 14+ забрането коментирање на темава (освен иронично:P) СЕРИОЗНО...

Kajgana Shop

На врв Bottom