Дали се тепате?

The Last King

ОДМАЗДА!
Член од
21 септември 2011
Мислења
8
Поени од реакции
2
јас да се тепам и тоа најчесто кога ќе испровоцира некој

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Прв не скакам никогаш,ама ако ми стапне на жуљ,маме ебам ;)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Jas sum dobar covek koj me znae znae, prv nikad ne napadjam imam vezbano i box i dzit kun do ali ipak nejkam da povredam nikogo ali ako se iznerviram togas ne znam od kaj mi doaga sila, no sepak znam deka ne mozam da se ramnam so nekoj koj recimo 20 gosdini udiral u vreka a jas sum cital knigi no sepak ako se iznerviram imam sila pred se srce treba mi rece eden sandzaklija. treto tepanjeto nema smisla denes ke go tepas utre ke vikne 10 dusi ke te skrsat od kutek baska pistoli taka da koa nekoj ke mi kaze ne mozes da se tepas posto dur ti si cital knigi on maval u vreka, ke kazam uvek mozes da viknes pomos plus ako si resen mozes da go ubies so pistol.jas znam deka poedinec kako edinka e nemoken ako zad nego ne stoi grupa, primer jas ke go tepam nekoj ali posle negovite braka cela surija osveta, taka da stvarno tepanjeto nema smisla, edino da si vezbas za da se osekas bolje!

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Сам се тепаш коа некој те провоцира ? Баш можам да си ја замислам сцената ... Ајде бе пиче , удри се , казни се сам :D

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.871
Поени од реакции
11.565
Сум тепал и ме тепале, ама последниве 7-8 години сум повеќе ориентиран кон женска вагина, отколку кон изигравање млад мајмун, така да се во свое време...ама ако ме закача некој ќе му го викнам нихилиста, да не го вадам пиштолот.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Детево е 13 години. Во седмо-осмо одд. статусот ти се дига според тепањето. Во овој период се прават муабетите „овој можеш да го натепаш“, „кој ви е најак у клас?“, „појак ли си од овој“ :))

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Прв не скакам никогаш,ама ако ми стапне на жуљ,маме ебам ;)
мали седи мирен кај ќе се тепаш иди фати книга малце:LOL:

јас одбегнувам тепачки незнам што има убаво во тоа,но ако некој ептен ме испровоцира е тогаш...иначе се немам тепано со години и не ни сакам

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
da vezbas da tepas da vezbas udari ko sto rekol Bruce Lee ne se plasam od onoj koj znae 1000 udari tuku od onoj koj znae eden ama go ima izvezbano 1000 pati taka da ne se pravi udren.valjda ukapira na sto mislam.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Сите одбегнувате тепачки, ама кога ќе ве испровоцира некој...е тогаш сте најјаки.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Pa toj sto se brani ima pojak motiv! znaes ona koa na brat mu mu ja skrsija kicmata im eba mater taka da onoj koj se brani ima pojak motiv za pobeda! plus prvo pravilo kaj samuraite e bori se na smrt a ne za pobeda oti ako ne se plasis da umres moze i ke ostanes ziv!

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
niko ne udara uginulo pseto ili kako bese noone beat dead dog znaci ako vredis i i toa kako ke sakaat da te tepaat ne za dzabe imaat obezbeduvanje VIP.

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Аууууууу кога ќе се изнервирам рушам се пред себе инаку да бидам најискрен до сега во живот се уште не сум осетил како е да изгубиш во тепачка...Инаку тепањето е само за лица кои не можат да се разберат како "Луѓе"...

Kajgana Shop

На врв Bottom