Дали се нервирате кога гледате фудбал?

Дали се нервирате кога вашиот фаворит губи?

• Да

Гласови: 180 88,7%
  • Не

Гласови: 13 6,4%
  • Како да не...Ми е гајле!

Гласови: 10 4,9%

• Вкупно гласачи
    203
Статус
Затворена за нови мислења.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
дури и премногу...паѓаат пцуења еденх тон па ако гледаме два спротивни табора....тоа мора да се доживее :pos:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Се нервирам кога гледам светско првенство и само ако Италија губи ( дека само тогаш гледам фудбал де ) :pos:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Море како се нервира,пцујам,викам.Кога ми губи тимот за кој навивам боље не ми прави муабет:nerv:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Знаете ли кој не се нервира кога гледа фудбал. Само неутралните што се кои не навиваат воопшто туку само сакаат фудбал. Ама пак и тие се нервираат кога нема добар фудбал.

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Понекад и претерувам со вадење на нервоза... Сведоци ми се ѕидовите и вратите :D

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
НЕ .... зошто никогаш и не гледам фудбал

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Mногу се нервирам кога имам ставено во кладилница и ме ду.и некоја утакмица а вака кога гледам многу многу не.Се нервирам многу и кога играм фудбал на Sony.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Кога не му оди на Интер...лом праам у соба:)

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
ne timot za kogo navivam momentalno e najstrasniot na svetot - pa igrata im e "sampionska" - moze onaka nekoja sitnica od poedinec da me zasekira - pretezno me nervraat sudiite so svirnat penal na "rivalite"...
najiznerviran sum bil : finale barca - Arsenal ... pak finale francija so italija !

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
во последно време немам зошто да се нервирам... арсенал оваа година се супер.... али кога се нервирам.. тоа значи... никој околу мене... да не ме слушаат што зборувам (можам да кажам свашта што не ги мислам за тие што се во близина) ... да нема никакви чаши, шишиња...луѓе што гласно зборуваат и малечки деца околу мене... накратко речено.... премногу се нервирам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom