- Член од
- 14 ноември 2011
- Мислења
- 2.277
- Поени од реакции
- 4.314
Ете, искрено и реално. Наместо: не ми се свиѓа, дури ми е и грд, ама ај ќе излезам да видам дали евентуално има внатрешна убавина. Yeah, right.Ако не ми се свиѓа не прифаќам.
Ете, искрено и реално. Наместо: не ми се свиѓа, дури ми е и грд, ама ај ќе излезам да видам дали евентуално има внатрешна убавина. Yeah, right.Ако не ми се свиѓа не прифаќам.
Што знам, може кај некој успева тоа ама кај мене не. Ако не си ми симпатичен од прва (тоа не значи дека мора да си убав, секој има различен вкус), ама ако не си ми симпатичен од прва тогаш нема ни од трета да си ми, џабе да излагам.Ете, искрено и реално. Наместо: не ми се свиѓа, дури ми е и грд, ама ај ќе излезам да видам дали евентуално има внатрешна убавина. Yeah, right.
А чекај малце, зашто секогаш кога ви се поклопува мислењето со некој друг одма викате: Еве, искрено и реално? Демек тоа другото не е искрено и реално? Секој прави како сака во животот, не може да тврдите дека само тоа со кое вие се согласувате дека е реално и искрено.Ете, искрено и реално. Наместо: не ми се свиѓа, дури ми е и грд, ама ај ќе излезам да видам дали евентуално има внатрешна убавина. Yeah, right.
зашто се склопува мал сојуз против спротивномисленикотА чекај малце, зашто секогаш кога ви се поклопува мислењето со некој друг одма викате: Еве, искрено и реално? Демек тоа другото не е искрено и реално? Секој прави како сака во животот, не може да тврдите дека само тоа со кое вие се согласувате дека е реално и искрено.
Ама не е само тоа, ете може и ништо нема да се случи, ама може да произлезе и пријателство на крај, зашто да не? Можеби на состанокот ете нема да има хемија, може ставовите, идеите, размислувањата да не дојдат до заедничка точка, но тоа не значи дека нема можност за склопување на убаво познанство...зашто се склопува мал сојуз против спротивномисленикот
у однос на темата ....
иди бе братче ако ништо друго сигурно има добра другарка и крај на краиштата ако ти не јадеш од медот тогаш може некој твој другар
го знам тоа добро и сум бил на неколку такви состаноци, особено со една што беше малце поупорна али секад на фин начин избегавав да направам нешто со нејзе без да ја понижам итн и еве денес кога и да се сретнеме негде у град ги спојуваме друштвата најчестоАма не е само тоа, ете може и ништо нема да се случи, ама може да произлезе и пријателство на крај, зашто да не? Можеби на состанокот ете нема да има хемија, може ставовите, идеите, размислувањата да не дојдат до заедничка точка, но тоа не значи дека нема можност за склопување на убаво познанство...
Јас прв те поканувам на кафе немој сега да го смениш ставот па да ме корпосаш, дај ми шансаКој прв ме поканил со тој ќе излезам на кафе.
Добро, можеби требаше да кажам: според мене, еве искрено и реално. Не дека другото не е искрено и реално, ама според некои мои верувања, а и верувања на луѓе кои ме опкружуваат мислам дека е чудно некој да излезе на состанок со човек кој не му е барем малку физички привлечен.А чекај малце, зашто секогаш кога ви се поклопува мислењето со некој друг одма викате: Еве, искрено и реално? Демек тоа другото не е искрено и реално? Секој прави како сака во животот, не може да тврдите дека само тоа со кое вие се согласувате дека е реално и искрено.