Дали секогаш прифаќате одење на состанок?

• Креатор на темата Креатор на темата Ruzmarin
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
eve ako e nekoj/a zainteresiran/a za vas i pritoa dali sekogas prifakate odenje na prv sostanok, bez ogled na nivniot izgled ???eve mene mi se slucuva toa vo ovoj moment.Treba da odam na kafe so devojka zainteresirana za mene, ali ne e mnogu ubavka, sepak go prifakam sostanokot, bidejki odam da vidam sto ima drugo da ponudi osven nejziniot izgled.Vasi mislenja dali treba da se prifati odenje na vakov sostanok???

Ако е можно од тој состанок да излезе и добро пријателство подоцна, не гледам зошто да не.
Во спротивно доколку ти на нејзе си и привлечен, а она на тебе не тогаш шансите за втор состанок се многу мали.
Според мене взаемната привлечност е она што може да ја одржи понатамошната врска.

Најчесто прифаќам, освен ако апла не сум заинтересирана, ама тоа е ретко поврзано со изгледот. Подготвена сум да дадам шанса, ако ништо друго, пријателство може да се создаде од сето тоа.

не секогаш, само понекогаш

Најчесто, речиси секогаш прифаќам, освен апла, ич, воопшто ако не сум заинтересирана, ама тоа е ретко поврзано со изгледот. Подготвена сум да дадам шанса, ако ништо друго, пријателство може да се создаде од сето тоа.

дај не зезај:unsure:

s3img_22863435_4807_1.jpg

па ко ќе видиш поарно е да излезиш на кафе со било каква личност (убава,неубава,паметна,глупа,духовита) и да потрошиш саат време отколку истото тоа време да го поминиш тука на форум кај шо единствено можиш да се изнервираш. И ко ќе размислам,секоја активност на отворено е подобра од дремење тука ( and yet im here :facepalm:)

дај не зезај:unsure:

Е што??? Зошто ако некој пристојно ме покани, да не му дадам шанса (освен ако не сум ептен крајно незаинтересирана)? Не е до изгледот, треба да се даде и шанса на човек да се покаже и на кафе муабет. Прво, глупо ми е така да ги гледам луѓето од висина и да одлучувам дали ќе одам со нив на кафе или не, заради тоа што не изгледаат како Бред Пит, затоа што на крај краева и јас не сум Анџелина Џоли.;)

Е шо??? Зашто ако некој пристојно ме покани да не му дадам шанса (освен ако не сум ептен крајно незаинтересирана)? Не е со изгледот, треба да се даде и шанса на човек да се покаже и на кафе муабет. Прво глупо ми е така да ги гледам луѓето од висина и да одлучувам дали ќе одам со нив на кафе или не, заради тоа што не изгледаат како Бред Пит, затоа што на крај краева и јас не сум Анџелина Џоли.;)

ај да ве прашам ако дечкото што не ти е симпатичен и прв те покани на состанок и покрај добри манири,а вие ќе му дадеш шанса и ќе прифаќаш и подоцна истиот ден некој друг дечко кое е убав како Бред Пит и втор те покани е сега кое ги одбираш првиот или вториот дечко? :)

ај да ве прашам ако дечкото што не ти е симпатичен и прв те покани на состанок и покрај добри манири,а вие ќе му дадеш шанса и ќе прифаќаш и подоцна истиот ден некој друг дечко кое е убав како Бред Пит и втор те покани е сега кое ги одбираш првиот или вториот дечко? :)

Кој прв ме поканил, со тој ќе излезам на кафе.

Сега малкуцка подлажна :D

Не си ми во главата па да знаеш, исто ко шо не знаеш како постапувам и какви правила си имам во животот. ;)

Ако не прифати на прво чекаш ден два па пробвиш пак , е сеа ако на втора сака да сте другарчина немој да одиш на трета шанса ..... сакаат молење женските ама по трет пат е веќе патетично :)

eve ako e nekoj/a zainteresiran/a za vas i pritoa dali sekogas prifakate odenje na prv sostanok, bez ogled na nivniot izgled ???eve mene mi se slucuva toa vo ovoj moment.Treba da odam na kafe so devojka zainteresirana za mene, ali ne e mnogu ubavka, sepak go prifakam sostanokot, bidejki odam da vidam sto ima drugo da ponudi osven nejziniot izgled.Vasi mislenja dali treba da se prifati odenje na vakov sostanok???
Опни ја бе, не и’ се мисли многу... да не не и’ влегува?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom