Струмикс
Еден...не го знаеш!
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 13.811
- Поени од реакции
- 3.346
Со задоволство!Па да тргнеме дека има луѓе од различен пол, дали би бил за оргии?
Со тоа што би одел само по спротивниот пол.
Со задоволство!Па да тргнеме дека има луѓе од различен пол, дали би бил за оргии?
Епа, репрограмирајте си го геномот :smir:Е.....тоа не е фер!
:pos2:Со задоволство!
Со тоа што би одел само по спротивниот пол.
Тоа у огледало се гледаш и збориш? Пошто ко што глеам женски немаат хомофобии, него мужите :smir:Епа, репрограмирајте си го геномот
Нема врска тоа со хомофобија. Ако не си со скриени страсти кон нечиј машки чмар, тоа не те прави хомофоб, нели? Или мора да сакаш машки чмар за да не си хомофоб? :jaj::pos2:
Тоа у огледало се гледаш и збориш? Пошто ко што глеам женски немаат хомофобии, него мужите :smir:
lolНема врска тоа со хомофобија. Ако не си со скриени страсти кон нечиј машки чмар, тоа не те прави хомофоб, нели? Или мора да сакаш машки чмар за да не си хомофоб? :jaj:
Ијааа, фала. Не сум знаел.lol
Хомофоб по дефиција е човек што се „плаши“ од хомосексуалци, а не е еден од нив.
Ова е според дефиниција на твоите сфаќања. Сеа јеби га, има и такви кои немаат страв од хомосексуалци, ниту пак сакаат да ги дискриминираат и го почитуваат нивното право на избор, ама едноставно не им е пријатно да се во иста соба со 5-6 батки кои ќе ги пипаат по препони, по курето или гзето за да бидат "сведоци на голотијата" и да докажат дека не се "хомофоби".Хомофоб ко што ја го гледам, го уклучувам ова, плус машки што тотално им е неприфатливо да се сведоци на машка голотија со изговорот „Не сум педер“.
Нормално, и тоа нема никаква врска со хомофобија.Ти би отишол со девојка ти у стрип бар со мажи за да и направиш мерак? Ко што и она би отишла со тебе у стрип бар со женски за да ти направи мерак.
Тоа во би оргии. Оргија како оргија подразбира групно општење, а како ќе си ја наредат - зависи од нивната ориентација. Или и оргиите се резервирани само за двоцевки?И кога зборима за оргии, се подразбира дека секој од секој пол и дава и прима...значи сите полови измешано :helou: а не да пребираме - машки да ме остават на раат, само жени околу мене :baeh:
any timeИјааа, фала. Не сум знаел.
lol....ако сертификатот е интернационаленОва е според дефиниција на твоите сфаќања. Сеа јеби га, има и такви кои немаат страв од хомосексуалци, ниту пак сакаат да ги дискриминираат и го почитуваат нивното право на избор, ама едноставно не им е пријатно да се во иста соба со 5-6 батки кои ќе ги пипаат по препони, по курето или гзето за да бидат "сведоци на голотијата" и да докажат дека не се "хомофоби".
Или така се полага сертификат за нехомофобна особа?
Па тоа е супер, тогашНормално, и тоа нема никаква врска со хомофобија.
Не сум по оргиите, не знам да ти кажам :salut:Тоа во би оргии. Оргија како оргија подразбира групно општење, а како ќе си ја наредат - зависи од нивната ориентација. Или и оргиите се резервирани само за двоцевки?
I humbly apologize :kesa:Каде само тргна темава..... ќе ми расипете филмот за оргии.
Aбе не ја слушај, те лаже, не мора да дадеш чмар за да те примат у играта, ниту пак тоа те прави хомофоб. :pos2:Каде само тргна темава..... ќе ми расипете филмот за оргии.
Он мене не ме спречува да идам у стрип бар кај што играат мажи, само он неќе да биде таму.Што се однесува до short 1, се гледа дека главниот проблем е љубоморен маж. Тип шо сака женска голотија и стриптиз, а не даа реципроцитет. И тоа е целиот муабет и дебата на нашата високопочитувана членка кратка 1.
Или у превод, повторно фрустрациите на погрешно место излегуваат, и заради љубоморен типично балкански маж, ќе препознаваме хомофоби, шовинисти, сељаци кај другите. Во својот двор не дај боже да се подзамислиме што има, оти ќе ни се расипе лажната слика што така внимателно ја градевме.
Поздрави го сопругот да се олабави малце. ЌЕ ти се намалат и тебе фрустрациите.