Дали оргијашење е понижување?

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
700
Со задоволство!
Со тоа што би одел само по спротивниот пол.
:pos2:

Па пак стигнавме на моето......а Бада разработува филозофии за како Римјаните имале оргии и било супер. Ама Римјаните и примале и давале.........:wink: Машките Римјани, мислам, се подразбира

Епа, репрограмирајте си го геномот
Тоа у огледало се гледаш и збориш? Пошто ко што глеам женски немаат хомофобии, него мужите :smir:

Инаку, не знам баш дали е исто......ја можам да отидам со маж ми у стрип бар со жени на бина, а не било исто он да иде со мене у стрип бар со мажи на сцена....амммммм......зошо бе? Па и ја не сум ни хомосексуална нити па бисексуална па пак толерирам да ги гледам женски како играат и се соблакаат....

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
:pos2:

Тоа у огледало се гледаш и збориш? Пошто ко што глеам женски немаат хомофобии, него мужите :smir:
Нема врска тоа со хомофобија. Ако не си со скриени страсти кон нечиј машки чмар, тоа не те прави хомофоб, нели? Или мора да сакаш машки чмар за да не си хомофоб? :jaj:

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
700
Нема врска тоа со хомофобија. Ако не си со скриени страсти кон нечиј машки чмар, тоа не те прави хомофоб, нели? Или мора да сакаш машки чмар за да не си хомофоб? :jaj:
lol

Хомофоб по дефиција е човек што се „плаши“ од хомосексуалци, а не е еден од нив.

Хомофоб ко што ја го гледам, го уклучувам ова, плус машки што тотално им е неприфатливо да се сведоци на машка голотија со изговорот „Не сум педер“.

:smir:

Ти би отишол со девојка ти у стрип бар со мажи за да и направиш мерак? Ко што и она би отишла со тебе у стрип бар со женски за да ти направи мерак.

И кога зборима за оргии, се подразбира дека секој од секој пол и дава и прима...значи сите полови измешано :helou: а не да пребираме - машки да ме остават на раат, само жени околу мене :baeh:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Каде само тргна темава..... ќе ми расипете филмот за оргии.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
lol

Хомофоб по дефиција е човек што се „плаши“ од хомосексуалци, а не е еден од нив.
Ијааа, фала. Не сум знаел.

Хомофоб ко што ја го гледам, го уклучувам ова, плус машки што тотално им е неприфатливо да се сведоци на машка голотија со изговорот „Не сум педер“.
Ова е според дефиниција на твоите сфаќања. Сеа јеби га, има и такви кои немаат страв од хомосексуалци, ниту пак сакаат да ги дискриминираат и го почитуваат нивното право на избор, ама едноставно не им е пријатно да се во иста соба со 5-6 батки кои ќе ги пипаат по препони, по курето или гзето за да бидат "сведоци на голотијата" и да докажат дека не се "хомофоби".

Или така се полага сертификат за нехомофобна особа?

Ти би отишол со девојка ти у стрип бар со мажи за да и направиш мерак? Ко што и она би отишла со тебе у стрип бар со женски за да ти направи мерак.
Нормално, и тоа нема никаква врска со хомофобија.

И кога зборима за оргии, се подразбира дека секој од секој пол и дава и прима...значи сите полови измешано :helou: а не да пребираме - машки да ме остават на раат, само жени околу мене :baeh:
Тоа во би оргии. Оргија како оргија подразбира групно општење, а како ќе си ја наредат - зависи од нивната ориентација. Или и оргиите се резервирани само за двоцевки?

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
700
Ијааа, фала. Не сум знаел.
any time

Ова е според дефиниција на твоите сфаќања. Сеа јеби га, има и такви кои немаат страв од хомосексуалци, ниту пак сакаат да ги дискриминираат и го почитуваат нивното право на избор, ама едноставно не им е пријатно да се во иста соба со 5-6 батки кои ќе ги пипаат по препони, по курето или гзето за да бидат "сведоци на голотијата" и да докажат дека не се "хомофоби".

Или така се полага сертификат за нехомофобна особа?
lol....ако сертификатот е интернационален

Нормално, и тоа нема никаква врска со хомофобија.
Па тоа е супер, тогаш

Тоа во би оргии. Оргија како оргија подразбира групно општење, а како ќе си ја наредат - зависи од нивната ориентација. Или и оргиите се резервирани само за двоцевки?
Не сум по оргиите, не знам да ти кажам :salut:

I humbly apologize :kesa:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Aбе не ја слушај, те лаже, не мора да дадеш чмар за да те примат у играта, ниту пак тоа те прави хомофоб. :pos2:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Не е понижувачки, ама глупо ми е в крај.
За мене сексот е чин во кој треба да учествуваат двајца и е интимна работа.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Ауууу БЕД..
Па не сум јавна куќа :pos2:

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Што се однесува до short 1, се гледа дека главниот проблем е љубоморен маж. Тип шо сака женска голотија и стриптиз, а не даа реципроцитет. И тоа е целиот муабет и дебата на нашата високопочитувана членка кратка 1.

Или у превод, повторно фрустрациите на погрешно место излегуваат, и заради љубоморен типично балкански маж, ќе препознаваме хомофоби, шовинисти, сељаци кај другите. Во својот двор не дај боже да се подзамислиме што има, оти ќе ни се расипе лажната слика што така внимателно ја градевме.

Поздрави го сопругот да се олабави малце. ЌЕ ти се намалат и тебе фрустрациите.

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
700
Што се однесува до short 1, се гледа дека главниот проблем е љубоморен маж. Тип шо сака женска голотија и стриптиз, а не даа реципроцитет. И тоа е целиот муабет и дебата на нашата високопочитувана членка кратка 1.

Или у превод, повторно фрустрациите на погрешно место излегуваат, и заради љубоморен типично балкански маж, ќе препознаваме хомофоби, шовинисти, сељаци кај другите. Во својот двор не дај боже да се подзамислиме што има, оти ќе ни се расипе лажната слика што така внимателно ја градевме.

Поздрави го сопругот да се олабави малце. ЌЕ ти се намалат и тебе фрустрациите.
Он мене не ме спречува да идам у стрип бар кај што играат мажи, само он неќе да биде таму.

Зборот ми беше - го споредував тоа со оргии и со мажи овде, на овој форум што би стоеле подалеку од други мажи у тие ситуации - исто како одбивање на мажи да одат на места кај што има други припадници од нивниот пол што се разголени

Али арно, нека ми е. Не требаше да дадам личен пример, требаше да кажам - знам машки што ............ За да не се претвори ова у анализа на мојот личен живот

Толку.

MarinkaUSA

~I like myself the way I am~
Член од
7 февруари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
3
abe zosto ponizuvanje...neli e slobodna volja! jas mislam deka se treba da se proba vo zivotot, barem ednas!:party3:

Kajgana Shop

На врв Bottom