мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.787
- Поени од реакции
- 24.829
Znaci potpuno si me razocaralaЗатоа го имам овој став.

Znaci potpuno si me razocaralaЗатоа го имам овој став.
Ова е за награда во категоријата Хаику еротска поезија, отсек були кои сакаат да се туцаат без да изневеруваатНе е. Ако була ти даде у гз да ја рендаш не ја жали.
И самата е свесна дека цел живот ќе прима само сечени од вториот нејзин братучед. Исполни и ја малце со среќа покрај со телесни течности.
mi daj padni mu u skut na @Sladoledzija ke ti se izraduva kako na svekja vo 16 vek.Затоа го имам овој став.
Како го кажа ова, као божем невозможно......или ќе се закачиш на некоја пи*ка![]()
Се дешава. Мене ми се дешава понекад и жена ми има разбирање. Знае дека не било намерно.Како го кажа ова, као божем невозможно...
Оти Владе? Мора да се прифатат трендови јбгаZnaci potpuno si me razocarala![]()
Ах сеа и ти, уште си стојам добро не паѓам па уште на сладоледџијаmi daj padni mu u skut na @Sladoledzija ke ti se izraduva kako na svekja vo 16 vek.![]()
That’s what I am saying..Како го кажа ова, као божем невозможно...
Моментот кога ќе паднеш на Сладоледџија можеш да го означиш како почеток на крајот за твојот сексуално-љубовен живот. Се надевам нема да дојдеш до тој момент.Ах сеа и ти, уште си стојам добро не паѓам па уште на сладоледџија
Ke padneš, ke padneš.... ubo ke ti biditОти Владе? Мора да се прифатат трендови јбга
Автоматски споено мислење:
Ах сеа и ти, уште си стојам добро не паѓам па уште на сладоледџија
Автоматски споено мислење:
That’s what I am saying..