мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.801
- Поени од реакции
- 24.842
Znaci potpuno si me razocaralaЗатоа го имам овој став.

Znaci potpuno si me razocaralaЗатоа го имам овој став.
Ова е за награда во категоријата Хаику еротска поезија, отсек були кои сакаат да се туцаат без да изневеруваатНе е. Ако була ти даде у гз да ја рендаш не ја жали.
И самата е свесна дека цел живот ќе прима само сечени од вториот нејзин братучед. Исполни и ја малце со среќа покрај со телесни течности.
mi daj padni mu u skut na @Sladoledzija ke ti se izraduva kako na svekja vo 16 vek.Затоа го имам овој став.
Како го кажа ова, као божем невозможно......или ќе се закачиш на некоја пи*ка![]()
Се дешава. Мене ми се дешава понекад и жена ми има разбирање. Знае дека не било намерно.Како го кажа ова, као божем невозможно...
Оти Владе? Мора да се прифатат трендови јбгаZnaci potpuno si me razocarala![]()
Ах сеа и ти, уште си стојам добро не паѓам па уште на сладоледџијаmi daj padni mu u skut na @Sladoledzija ke ti se izraduva kako na svekja vo 16 vek.![]()
That’s what I am saying..Како го кажа ова, као божем невозможно...
Моментот кога ќе паднеш на Сладоледџија можеш да го означиш како почеток на крајот за твојот сексуално-љубовен живот. Се надевам нема да дојдеш до тој момент.Ах сеа и ти, уште си стојам добро не паѓам па уште на сладоледџија
Ke padneš, ke padneš.... ubo ke ti biditОти Владе? Мора да се прифатат трендови јбга
Автоматски споено мислење:
Ах сеа и ти, уште си стојам добро не паѓам па уште на сладоледџија
Автоматски споено мислење:
That’s what I am saying..
Што е следно, изневерувањето почнува у сонот, у потсвеста?...изневерувањето почнува прво во мислите
...којзнае, можеби и тебе еден ден ќе ти стане тоа јасноШто е следно, изневерувањето почнува у сонот, у потсвеста?
Другарка ми кажа дека на дечко и ко мал мајка му му го земала у уста
Човек да не знае прво да бара контакт од свекрвата или од невестата.А што ако тука чинот е чисто физичко исполнување на фетиш, т.е. бам-бум и нема чуства?
Другарка ми кажа дека на дечко и ко мал мајка му му го земала у уста и овој нејќе ни да му го допрат веќе со усни а она вика некако сексот не и е толку мерачки ако не почне со орал. Сеа, јас никогаш не би и дал да го земе, срцки се двајцата, уништување или мешање во нивната врска ни на крај памет нема да ми падне, ама верувам дека ако го раскажува овој факт лесно, некој ќе и ја исполни желбата/фетишот. Што праиме, ако е само исполнување на фетиш, без никакви емоции кон личноста?