Дали орал/анал се води изневерување?

Член од
7 март 2009
Мислења
1.184
Поени од реакции
858
Ова ми делува како трол-тема, предвреме се знае одговорот ама темата е поставена за да тригира бурлески :pos:
Автоматски споено мислење:

Не е. Ако була ти даде у гз да ја рендаш не ја жали.
И самата е свесна дека цел живот ќе прима само сечени од вториот нејзин братучед. Исполни и ја малце со среќа покрај со телесни течности.
Ова е за награда во категоријата Хаику еротска поезија, отсек були кои сакаат да се туцаат без да изневеруваат :pos:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.588
Поени од реакции
85.288
Како го кажа ова, као божем невозможно...
Се дешава. Мене ми се дешава понекад и жена ми има разбирање. Знае дека не било намерно.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.896
Поени од реакции
20.573
Znaci potpuno si me razocarala :(
Оти Владе? Мора да се прифатат трендови јбга :oops:

mi daj padni mu u skut na @Sladoledzija ke ti se izraduva kako na svekja vo 16 vek. :pos:
Ах сеа и ти, уште си стојам добро не паѓам па уште на сладоледџија :D

Како го кажа ова, као божем невозможно...
That’s what I am saying..

Член од
23 август 2010
Мислења
40.193
Поени од реакции
117.939
Ах сеа и ти, уште си стојам добро не паѓам па уште на сладоледџија
Моментот кога ќе паднеш на Сладоледџија можеш да го означиш како почеток на крајот за твојот сексуално-љубовен живот. Се надевам нема да дојдеш до тој момент.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.871
Поени од реакции
4.898
Оти Владе? Мора да се прифатат трендови јбга :oops:

Ах сеа и ти, уште си стојам добро не паѓам па уште на сладоледџија :D

That’s what I am saying..
Ke padneš, ke padneš.... ubo ke ti bidit :icon_lol:

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.949
Поени од реакции
1.510
Изневерувањето се случува на емоционално ниво, тогаш кога не ти е гајле повеќе за некого и сакаш друг, сакаш повеќе пошто нели, заслужуваш повеќе. Физичката постапка е само манифестација на емоциите и нејзините детали и не се толку битни, иако се интересни за сеир фаќање.

Joshua_Tree

Samo na minuvanje...
Член од
21 март 2010
Мислења
1.424
Поени од реакции
4.793
...изневерувањето почнува прво во мислите, се останато е замајување на самиот себе си а и оној што е до тебе

Член од
16 јули 2021
Мислења
408
Поени од реакции
845
А што ако тука чинот е чисто физичко исполнување на фетиш, т.е. бам-бум и нема чуства?
Другарка ми кажа дека на дечко и ко мал мајка му му го земала у уста и овој нејќе ни да му го допрат веќе со усни а она вика некако сексот не и е толку мерачки ако не почне со орал. Сеа, јас никогаш не би и дал да го земе, срцки се двајцата, уништување или мешање во нивната врска ни на крај памет нема да ми падне, ама верувам дека ако го раскажува овој факт лесно, некој ќе и ја исполни желбата/фетишот. Што праиме, ако е само исполнување на фетиш, без никакви емоции кон личноста?

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
4.061
Поени од реакции
15.974
А што ако тука чинот е чисто физичко исполнување на фетиш, т.е. бам-бум и нема чуства?
Другарка ми кажа дека на дечко и ко мал мајка му му го земала у уста и овој нејќе ни да му го допрат веќе со усни а она вика некако сексот не и е толку мерачки ако не почне со орал. Сеа, јас никогаш не би и дал да го земе, срцки се двајцата, уништување или мешање во нивната врска ни на крај памет нема да ми падне, ама верувам дека ако го раскажува овој факт лесно, некој ќе и ја исполни желбата/фетишот. Што праиме, ако е само исполнување на фетиш, без никакви емоции кон личноста?
Човек да не знае прво да бара контакт од свекрвата или од невестата.

Kajgana Shop

На врв Bottom