Дали орал/анал се води изневерување?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.792
Поени од реакции
24.831
Сè она што ја нарушува довербата во врската, без разлика дали е физички или емоционално.
Mnogu opsto i rasteglivo e ova. Na ljubomorna licnost, bolno ljubomorna se mozi da mu ja narusi doverbata vo vrskata.
Ke treba malce pokonkretno ako ne ti e problem.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.792
Поени од реакции
24.831
Па со болно љубоморна особа не би сакала да имам работа, тоа е патологија. :D
Nikoj nejki ama tenka e linijata pomegju bolno i normalno ljubomorna. Bolno ljubomornata si racuna deka toa e sosem normalna ljubomora.
Zatoa ve prasav pokonkretno kade trgate crta ama slabo nekako. Se nekoj diplomatski odgovori :D

Член од
13 април 2021
Мислења
3.636
Поени од реакции
11.922
Nikoj nejki ama tenka e linijata pomegju bolno i normalno ljubomorna. Bolno ljubomornata si racuna deka toa e sosem normalna ljubomora.
Zatoa ve prasav pokonkretno kade trgate crta ama slabo nekako. Se nekoj diplomatski odgovori :D
Цртите си ги поставуваме взаемно со партнерот. Таков разговор мора да има во секоја врска за да не дојде после до недоразбирања и несогласувања. Иначе има огромна разлика меѓу болно љубоморна личност и личност која има здрава нормална доза на љубомора. Тоа може да го воочиш само ако ги искусиш и двете, за жал.

Мене ужасно ми смета некој да ме прави будала. Сакам искреност и отворен разговор за сè. Ако треба да бидам буквалиста дури и гушкање и држење за раце со некој на романтичен начин ми е изневерување. Немам проблем да има партнерот другарки, пријателки, колешки, се додека картите ни се отворени и не крие ништо и не ме компромитира мене со своето однесување.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.792
Поени од реакции
24.831
Ако очите ти погледнат друга особа претпоставувам дека е женскиот став :icon_lol:
More i da te sonva deka si bil so druga ke naebis drugiot den, ne pak drugo :D
Автоматски споено мислење:

Цртите си ги поставуваме взаемно со партнерот. Таков разговор мора да има во секоја врска за да не дојде после до недоразбирања и несогласувања. Иначе има огромна разлика меѓу болно љубоморна личност и личност која има здрава нормална доза на љубомора. Тоа може да го воочиш само ако ги искусиш и двете, за жал.

Мене ужасно ми смета некој да ме прави будала. Сакам искреност и отворен разговор за сè. Ако треба да бидам буквалиста дури и гушкање и држење за раце со некој на романтичен начин ми е изневерување. Немам проблем да има партнерот другарки, пријателки, колешки, се додека картите ни се отворени и не крие ништо и не ме компромитира мене со своето однесување.
Kako so razgovor. Si primopredavate lista na zabrani i ogranicuvanja ili kako :cautious:
Amaterizam i neiskustvo.
Bukvalno mu kazvas od sto da se pripazva , a ne deka ke smeni nesto toa. Istoto ke go pravi samo ke se potrudi povekje da ne go setis , ekstra napor ke vlozi ;)

Последно уредено:
Член од
13 април 2021
Мислења
3.636
Поени од реакции
11.922
Kako so razgovor. Si primopredavate lista na zabrani i ogranicuvanja ili kako :cautious:
Amaterizam i neiskustvo.
Bukvalno mu kazvas od sto da se pripazva , a ne deka ke smeni nesto toa. Istoto ke go pravi samo ke se potrudi povekje da ne go setis , ekstra napor ke vlozi ;)
Да бе, си разговараме.

Ти си имал ли некогаш девојка, жена, љубовница? Дечко, маж, љубовник? Која генерација си владе? И какво е твоето искуство со врските и со изневерувањето ако си ги имал?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.896
Поени од реакции
20.571
У денешницава ништо не е изневерување, кој кому стигне, затоа што нели момент на слабост, па хормони, и оп ќе се сопнеш или ќе паднеш у нечиј скут или ќе се закачиш на некоја пи*ка :toe::pipi:

Член од
26 јануари 2020
Мислења
1.027
Поени од реакции
1.349
Изневерување е само ако платата на мажот ти ја трошиш на љубовникот пошо тој е невработен и му треба за дрога џепарлак.

Се друго е релативно и слабост на емоции.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.792
Поени од реакции
24.831
Член од
3 ноември 2009
Мислења
7.054
Поени од реакции
42.124
Zavisi sto ocekuvas i sto dobivas od vrskata i kolku te ispolnuva. Jas imav edna bivsa, kurva zaverena so pecat bese, go znaev toa od prviot den, bevme zaedno nekolku meseci, na edno gledanje dojde se zalapavme i ustata i kornese na kur. Verojatno samo sto se vratila od pusanac, tolku bese intenzivno sto mislev deka jas pusam kur, a ona nemase doblest i edna mastika da lapne da skrie tragi. Normalno se napraviv naudren i ne kazav nisto, bidejki bese picka ipol, najdobra sto sum ja imal. Boli, ne velam ne, srce mi iskina, ama mozev da prejdam preku toa. Tehnicki, ne sum go smetal za izneveruvanje.
Брат како знаеш како корне кур жити си? Зашто не кажа, устата и смрдеше на некоја, за мене до сега, не искусена/непозната непријатна миризба?
o_O

Член од
6 ноември 2024
Мислења
783
Поени од реакции
1.415
@Aceso @мкд владе
Шо убава тема ја уср@вте :rolleyes:

Ако вака продолжите ќе мора стварно да ја преместат во под-форум филозофија...
Не им замерувај што несериозно си ја сфатија темата и навлегоа во длабокото. Овие со подморница не ги наоѓаш.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.792
Поени од реакции
24.831
Не им замерувај што несериозно си ја сфатија темата и навлегоа во длабокото. Овие со подморница не ги наоѓаш.
Aj aj, ke mi te citame tebe porano ili pokasno vo ljubovni lelekanja temata kade ke pravis mentalni gimnastiki dali te izneverila ili samo prijatel i e :sneaky:

Kajgana Shop

На врв Bottom