Дали орал/анал се води изневерување?

Член од
26 јануари 2020
Мислења
1.027
Поени од реакции
1.349
Брат како знаеш како корне кур жити си? Зашто не кажа, устата и смрдеше на некоја, за мене до сега, не искусена/непозната непријатна миризба?
o_O
Сигурно си го имаш пофатено курот и мирисано после или женска ти го издудлала и бакнала после, пошто не верувам да си толку силен Тејт персона што ако проба да те баци после пушење твоето куре би и ја згнетил една тупаница. Ова ми е најреално релативизирање на ваков несекојдневен настан и непосакуван од било кој стрејт алфа маж.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.099
Поени од реакции
9.409
Брат како знаеш како корне кур жити си? Зашто не кажа, устата и смрдеше на некоја, за мене до сега, не искусена/непозната непријатна миризба?
o_O
Валидна поента.

Сигурно си го имаш пофатено курот и мирисано после или женска ти го издудлала и бакнала после, пошто не верувам да си толку силен Тејт персона што ако проба да те баци после пушење твоето куре би и ја згнетил една тупаница. Ова ми е најреално релативизирање на ваков несекојдневен настан и непосакуван од било кој стрејт алфа маж.
На само три поста сме од: “не глуми лудило, сите барем еднаш имаме пушено кур на заебанции на другар у Сутјеска на летен одмор.”

Член од
21 септември 2019
Мислења
37
Поени од реакции
30
Да бе, си разговараме.

Ти си имал ли некогаш девојка, жена, љубовница? Дечко, маж, љубовник? Која генерација си владе? И какво е твоето искуство со врските и со изневерувањето ако си ги имал?
Go napadna tolku coekot :LOL:temava e samo za analen seks ne za stvaranje brak, vrski .....

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.734
Поени од реакции
2.509
Зависи од која страна е. Според мене мушките го гледаат сексот како спорт, барем јас го гледам така. Со која и да бидам нема да ми се развијат никакви емоции према нејзе, така да мислам дека воопшто неверството е сведено на минимум. Битното е да не те дознае и да се пазиш од болести бидејки покрај тоа што ќе се заразиш ти, ќе ја заразиш и девојка ти, а тоа е нечовечко. Од женска страна е малце другачие, ако ги изземеме курвите и нимфоманките, девојка која има дечко или муж, никогаш нема да го извара на било кој начин доколку гаи љубов према него, и доколку не чувствува емоции према потенцијалниот ебач.
А иначе се од наведеното е неверство, ама искрено далеку би ми било поболни да дознаам дека девојка ми се има лапано со некој на романтичен начин, отколку да дознаам дека се има издупено со некој чисто ради мерак.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.732
Поени од реакции
20.366
Ok nastrana seirot, sto e za vas izneveruvanje. Kade trgate crta ?
@Aceso @Darling
@cholismo
Објаснето е погоре, изневерување е за мене секој физички контакт со друга особа која не е твојот партнер, мислам на лапање, орално задоволување и сл ствари.
Дури и флертот јас би го зела за еден вид изневерување ако е надвор од границите.

А насловот пршти, шо е битно дали од назад или од напред го примаш ?

Според таа логика кај геј паровите не би требало да постои изневерување а ? Глупости

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.770
Поени од реакции
29.866
Не е. Ако була ти даде у гз да ја рендаш не ја жали.
И самата е свесна дека цел живот ќе прима само сечени од вториот нејзин братучед. Исполни и ја малце со среќа покрај со телесни течности.
Автоматски споено мислење:

Добро ова мислам дека е претерано, за орал/анал си го кажав мислењето, да, ама гледањето според мене не е, сакаш да кажеш дека не може ем да ви е ок ем да загледувате, тука зборам и двајцата?
Ако ја загледаш некоја без да ти се дигне тогаш не е варање.

Последно уредено:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.770
Поени од реакции
29.866
А ако ја гледаш 5 минути без да ти се дигне ?
Не се рачуна зашто грда е ко гроп.........................................................................................................................................или ти е роднина.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.636
Поени од реакции
11.922
Go napadna tolku coekot :LOL:temava e samo za analen seks ne za stvaranje brak, vrski .....
Се уплаши… а прв е за нас да не интервјуира. Кога ќе дојде ред него да го прашаш никаде го нема. Ах владе :X3:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.791
Поени од реакции
24.829
Се уплаши… а прв е за нас да не интервјуира. Кога ќе дојде ред него да го прашаш никаде го нема. Ах владе :X3:
Me iskaraja, sum go narusil prirodniot tek na temata. A koga @PticaSelica ke ti reci taka, ne prigovaras, prekinvas :toe:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.732
Поени од реакции
20.366
Дали ако видиш друг полов орган освен на партнерката\партнерот се смета за изневерување ?
Со едното око затворено ако го гледаш не :ROFLMAO:

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
2.097
Поени од реакции
3.829
Зависи од која страна е. Според мене мушките го гледаат сексот како спорт, барем јас го гледам така. Со која и да бидам нема да ми се развијат никакви емоции према нејзе, така да мислам дека воопшто неверството е сведено на минимум. Битното е да не те дознае и да се пазиш од болести бидејки покрај тоа што ќе се заразиш ти, ќе ја заразиш и девојка ти, а тоа е нечовечко. Од женска страна е малце другачие, ако ги изземеме курвите и нимфоманките, девојка која има дечко или муж, никогаш нема да го извара на било кој начин доколку гаи љубов према него, и доколку не чувствува емоции према потенцијалниот ебач.
А иначе се од наведеното е неверство, ама искрено далеку би ми било поболни да дознаам дека девојка ми се има лапано со некој на романтичен начин, отколку да дознаам дека се има издупено со некој чисто ради мерак.
Грешка си во една работа, жена ти не би те изневерила само ако има страв да не те изгуби, а не од љубов,спрема тебе, има очигледна разлика, И друго...

Жените можат да имаат секс без да чувствуваат љубов или романтика и да уживаат во тој секс, ооо да, зборам од искуство, ипак сум жена, чуди се колку сакаш, факти се факти, и тоа не ги прави курви, или нимфоманки, туку човечки суштества од крв и месо, у бити....се што можат мажи, можат и жени. Точка.
Кога се работи за емоции, врски и интимни врски. Не знам што толку ги двоите половите. 1743447147357.gif

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.258
Поени од реакции
12.195
Каде? o_O

Ишла сам ишла, пала у рупу, скршила топуку.

Заев да не ти даваше часови по српско-хрватско-македонски?

У бити... жената ако и прпа дека нема да ја раниш и шеташ, да и купуваш ствари и слично нема да се дупи со други? Тоа сакаше да кажеш?
Смешно.

Мислам добро, тешко е кога ќе секнат парите од спонзорот ама ќе си најдите нов де.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
2.097
Поени од реакции
3.829
Каде? o_O

Ишла сам ишла, пала у рупу, скршила топуку.

Заев да не ти даваше часови по српско-хрватско-македонски?

У бити... жената ако и прпа дека нема да ја раниш и шеташ, да и купуваш ствари и слично нема да се дупи со други? Тоа сакаше да кажеш?
Смешно.

Мислам добро, тешко е кога ќе секнат парите од спонзорот ама ќе си најдите нов де.
А зашто кењаш сега, знаеш дека на " наши години" љубовта е само према децата, очито ги немаш па нејасно ти е, за каква љубов бре ќе ми кажуваш на 40+ не ми се прај мајка тереза,може да имаш поштовање и така натака да ти е убаво со некој.... А шо сеа не ти чини српскиов мој, да не преферираш на бугарски да ти говорам всички да ме разбереш.

Kajgana Shop

На врв Bottom