Дали орал/анал се води изневерување?

Vartolu

The Infamous Mobb
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.429
Поени од реакции
6.216
Се мислев дали да ја стаам темата тука или во филозофија, но откако го прочитав неколку пати насловот, одговор сам некако ми се појави.
Си погрешил, не требало тука да ја отвориш. Не знам како и подфорумот Авијација не ти влегол во потесен избор....:P

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.116
Поени од реакции
51.981
Што има да се подзамислуваш Владе на темава? :unsure:
Аргументите се сѐ посилни со секој изминат миг. Убаво размисли без стегите во кои општесвото те оковало и :

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.169
Поени од реакции
7.219
Другар,да гледаш на инстаграм жени у тесни хеланки што као демек вежбаат е изневерување(блудничење апсолутно),не па на некоја да и го завариш у шупак.
Гледање е нормално па и здраво за една врска, вежбаш самоконтрола :icon_lol:

Е сеа за закачување у уста или шупак...што би рекле се е релативно, ствар на поглед, пример одредена религија или еве култура да речам да не генерализирам до толку :icon_lol: , козите ги става на иста скалило како жените.

Можеш ли да извараш коза? :toe:

Член од
20 март 2025
Мислења
40
Поени од реакции
77
Гледање е нормално па и здраво за една врска, вежбаш самоконтрола :icon_lol:

Е сеа за закачување у уста или шупак...што би рекле се е релативно, ствар на поглед, пример одредена религија или еве култура да речам да не генерализирам до толку :icon_lol: , козите ги става на иста скалило како жените.

Можеш ли да извараш коза? :toe:
Се додека гледаш и се сладиш настрана е блудничење. Ако девојка ти не ти ги задоволува страстите и обратно,може комотно да се прогласите за разотидени.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.169
Поени од реакции
7.219
Се додека гледаш и се сладиш настрана е блудничење. Ако девојка ти не ти ги задоволува страстите и обратно,може комотно да се прогласите за разотидени.
Добро бе кои ти се овие изрази, се сладиш, па не идам пичката да и ја лижам, фрлам поглед до неа, фрлам поглед до другаров и му климам со глава у знак на види ја оваа :icon_lol:

Член од
13 април 2021
Мислења
3.633
Поени од реакции
11.912
Аргументите се сѐ посилни со секој изминат миг. Убаво размисли без стегите во кои општесвото те оковало и :

Ваквите коментари не се на моето ниво драг курајбер. Нема да те пријавам, се надевам дека ти ќе си го задржиш нивото па ќе се поправиш самиот себе. Убаво размисли, без стегите во кои општеството те оковало. :)

Член од
20 март 2025
Мислења
40
Поени од реакции
77
Добро бе кои ти се овие изрази, се сладиш, па не идам пичката да и ја лижам, фрлам поглед до неа, фрлам поглед до другаров и му климам со глава у знак на види ја оваа :icon_lol:
Другар се сладиш,не знам што не ти е јасно

Член од
16 јули 2021
Мислења
404
Поени од реакции
844
Добро ова мислам дека е претерано, за орал/анал си го кажав мислењето, да, ама гледањето според мене не е, сакаш да кажеш дека не може ем да ви е ок ем да загледувате, тука зборам и двајцата?

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.323
Поени од реакции
3.714
следна тема дали само главчето е ок или треба цел со се ....

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.787
Поени од реакции
24.819
Што има да се подзамислуваш Владе на темава? :unsure:
Aha, sakas da me nasednis, da ti odgovoram pa da me prijavis :cautious:
Ne pagjam jas na tie finti, tepan vo vrekja sum jas :sneaky:
Автоматски споено мислење:

Другар,да гледаш на инстаграм жени у тесни хеланки што као демек вежбаат е изневерување(блудничење апсолутно),не па на некоја да и го завариш у шупак.
Ne smees da gledas kaj so svajcova nekoj so svajc aparat , jas tolku mozam da ti kazam okolu gledanjeto :toe:

следна тема дали само главчето е ок или треба цел со се ....
Tehnikalii se toa, nebitno ;)

Добро бе кои ти се овие изрази, се сладиш
Se sladis, blazojni ti idat, blagoprijatno ti e, so ne e jasno :cautious:

Последно уредено:
Член од
30 јули 2014
Мислења
5.570
Поени од реакции
18.839
Zavisi sto ocekuvas i sto dobivas od vrskata i kolku te ispolnuva. Jas imav edna bivsa, kurva zaverena so pecat bese, go znaev toa od prviot den, bevme zaedno nekolku meseci, na edno gledanje dojde se zalapavme i ustata i kornese na kur. Verojatno samo sto se vratila od pusanac, tolku bese intenzivno sto mislev deka jas pusam kur, a ona nemase doblest i edna mastika da lapne da skrie tragi. Normalno se napraviv naudren i ne kazav nisto, bidejki bese picka ipol, najdobra sto sum ja imal. Boli, ne velam ne, srce mi iskina, ama mozev da prejdam preku toa. Tehnicki, ne sum go smetal za izneveruvanje.

Kajgana Shop

На врв Bottom