Дали орал/анал се води изневерување?

Член од
16 јули 2021
Мислења
404
Поени од реакции
844
Се мислев дали да ја стаам темата тука или во филозофија, но откако го прочитав неколку пати насловот, одговор сам некако ми се појави.
Прашањето ми е дали според вас орал и/или анал се води изневерување. Во религијата е интересно што го наоѓам и ко nothing special (нема пенетрација со орган за правење деца) и ко грев со голема казна (не сум некој религиозен човек но сметам дека е религијата е склоп на историски факти и ставови)
Воден ко разговор со разни луѓе претежно им е јасен ставот, но има и некои кои вадат интересни ставови па затоа ме интересира вашето.
Според мене, тоа си е изневерување, но дајте вие кажете што мислите според вас?

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.158
Поени од реакции
9.661
Се мислев дали да ја стаам темата тука или во филозофија, но откако го прочитав неколку пати насловот, одговор сам некако ми се појави.
Прашањето ми е дали според вас орал и/или анал се води изневерување. Во религијата е интересно што го наоѓам и ко nothing special (нема пенетрација со орган за правење деца) и ко грев со голема казна (не сум некој религиозен човек но сметам дека е религијата е склоп на историски факти и ставови)
Воден ко разговор со разни луѓе претежно им е јасен ставот, но има и некои кои вадат интересни ставови па затоа ме интересира вашето.
Да дополнам, во врска и во брак и бакнување е изневерување (не во образ со другари/другарки или роднини туку лапање) а не па орал/анал/

И да ја/го измаструбира некој/а друг/а е исто така изневерување.

Член од
16 јули 2021
Мислења
404
Поени од реакции
844
Да дополнам, во врска и во брак и бакнување е изневерување (не во образ со другари/другарки или роднини туку лапање) а не па орал/анал/

И да ја/го измаструбира некој/а друг/а е исто така изневерување.
Да да, во врска или брак збориме. А за мастурбација не сме дебатирале, зашто и онака ретко останува на тоа веќе коа има таква ситуација.

Член од
20 март 2025
Мислења
40
Поени од реакции
78
Другар,да гледаш на инстаграм жени у тесни хеланки што као демек вежбаат е изневерување(блудничење апсолутно),не па на некоја да и го завариш у шупак.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.636
Поени од реакции
11.922
Цел живот си живеел во заблуда, па сега нашето мислење ти треба за да си ги отвориш очите?

Па дури и во филозофија си сакал да ја ставиш темава… :unsure:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.786
Поени од реакции
24.828
Цел живот си живеел во заблуда, па сега нашето мислење ти треба за да си ги отвориш очите?

Па дури и во филозофија си сакал да ја ставиш темава… :unsure:
Pa i filozovsko prasanje e ako se podzamislis malce :cautious:
Автоматски споено мислење:

"Дали се води изневерување", ауу хахха сунце му јебем
Ako mislis na ova togas definitivno vo najmala raka spagja vo obid za izneveruvanje :toe:
1000003337.jpg

Последно уредено:
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.792
Поени од реакции
11.974
Изневерување? Никако
Тоа е исто како на некоја да и ја ставиш само главичката и да се фалиш дека си ја растртил

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
4.054
Поени од реакции
15.963
У затвор да не си бил и да ти го свирнал некој соќелијник па сеа бараш изговор за пред жена ти? :sekc:

Kajgana Shop

На врв Bottom