Какви нутритивни вредности има Пангата во однос на Скуша, Лосос, Ослич?Можда сте у право, можда... на скоро секој работен доручек јадам пита со сирење (пардон -урда) и риба (обично панга, лосос, скуша) .... Досега не ми се појавило нешто (освен што ми се пријадува пак за 3-4 саати ). Можда зависи и до организам, стомак, навика...што знам. И ја имам слушнато за оваа комбинација, можда се однесува на млеко/јогурт и риба.
Не сум ја користел откако пишуваше за неа како се одгледува.Какви нутритивни вредности има Пангата во однос на Скуша, Лосос, Ослич?
јадам и сардина од конзерва, ама за доручок...секогаш со сирење и барем малку лук, без сирење имам тежина и киселинасо свежа риба и така и така ама ај да видам муж кој ке јаде риба од конзерва и ке јаде со нејзе сирење или кисело млеко
Јас пјадувам Сардина, сирење и свеж зеленчукјадам и сардина од конзерва, ама за доручок...секогаш со сирење и барем малку лук, без сирење имам тежина и киселина
А мачна може да биде самата риба, ако е некоја од рибник мрсна па не е добро испечена туку како варена кога доваѓа...