Дали на партнерот му "буричкате" во мобилниот телeфон?

Дали на партнерот му буричкате во мобилниот телефон??

• ДА

Гласови: 89 24,5%
  • НЕ

Гласови: 167 46,0%
  • Понекогаш

Гласови: 107 29,5%

• Вкупно гласачи
    363

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Не чепкам јас, не сакам ни да ми чепка некоја по телефонот.:tapp:
Не ни давам песни да ми слушаат, не па пораки или повици да гледаат :)

Lady Snake

~Дени ме чува!~
Член од
29 септември 2008
Мислења
85
Поени од реакции
2
Да му чепкам строго на заебанција и заедно со него у стил ејјј која ти е оваа со ти титкала 100% некоја тајна обожавателка. И он го прави истото. Али никад не сум чепкала тајно, за да го проверувам или слично, неам потреба му верувам! :nenene:

Ava

Член од
9 февруари 2009
Мислења
15
Поени од реакции
0
Iskreno retko.A vo posledno vreme i ne mu cepkam bidejki znam na koi se bi mozel da vrti.
Znam deka i ako saka nesto da napravi slobodno moze da go izbrisi brojot na koj ima vrteno bez jas da vidam.Neli?

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Iskreno retko.A vo posledno vreme i ne mu cepkam bidejki znam na koi se bi mozel da vrti.
Znam deka i ako saka nesto da napravi slobodno moze da go izbrisi brojot na koj ima vrteno bez jas da vidam.Neli?

ПОШТОВАЊЕ!!!

Ја не барем не сум бркал по телефонот дека испитувам нешто онака за некој број да прпишам или некоја песна а да тражам и да испитувам не а нејкам ни да ми буричкаат по него тоа ми е смрт!!!

plaslivka

the princess of virginity
Член од
5 февруари 2009
Мислења
170
Поени од реакции
7
eve jas ponekogas go pravam toa , radonala sum epten :pipi:nikogas ne sum nasla nisto somnitelno ama ete zenska rabota//////

Член од
7 јануари 2009
Мислења
406
Поени од реакции
8
НЕ!Од проста причина што најмногу мразам некој да ми чепка по телефонот.

butterfly8

peperutce
Член од
17 март 2009
Мислења
96
Поени од реакции
5
eve jas ponekogas go pravam toa , radonala sum epten :pipi:nikogas ne sum nasla nisto somnitelno ama ete zenska rabota//////
Ne da burickam...I pred nego i tajno.Postojano.A ne sum nasla nisto somnitelno ali ete ne sum edinstvena.Zenska rabota:)A i tocno e deka moze da izbrise i povici i poraki...

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Па да во последно време знам да буричкам у неговиот телефон и нема никаков проблем, бидејки и он гледа кога ке посака во мојот телефон.Ако има нешто што не треба да се чита (АКО има такви работи) тие веднаш се бришат и нема потреба од криење на мобилниот.

Член од
30 декември 2008
Мислења
212
Поени од реакции
12
Sekakov vid na komunikacija e pod postojan nadzor.Sto da kazam... ne e fino,ama profesionalna deformacija mi e da znam sto se slucuva vo mojata okolina.

I

InF3cTeD

Гостин
не чепкам....сепак тоа е еден вид на приватност на другиот...сакам и барам искреност од партнерот така да мислам дека немам потреба да буричкам по телефонот да дознаам нешто...тајно,скриено или како и да е

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Нормално дека чепкам :D а и да ми чепка не би се налутил ипак партнерка ми е хаха

Член од
11 јануари 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
Па понекогаш чисто од радозналос и мислам дека кога ке се стапи во една врска треба дас е има тоаотална доверба еден во друг

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
Па порано ептен често одвај чекав да излезе на кратко да видам што има интересно во неговото мобилче, али сеа мислам дека е тоа глупост. Колку јас што сакам тјо да ме прверува преку мобилниот толку знам дека и него тоа му пречи.Тоа си е приватна работа....Али факт е дека многу се умараат со ова проверување. Ова е еден начин љубовта да стане болна опсесија!

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Она мене да, ја неа не....

wot

aloof
Член од