Самиот организам ми е навикнат да "лупам" шеќер у крв, така да во рок од два дена каснувам обавезно нешто благичко, ако не ме фака малце нервоза, али сепак можам да издржам.
Mожам!Можам и 1 месец без благо(во смисла на чоколади,бонбони,сладоледи).Сум издржала и повеќе но само во зима ова го можам,летно време не можам без сладолед
Никој не може повеќе од еден ден да не внесува благо бидејќи самиот организам на тоа наложува...
Без разлика вие што не јадете чоколади и такви работи СИГУРНО внесувате нешто друго што ќе ја задоволи вашата потреба за шеќер
Јас сум човек кој што ни саат не може да издржи,а да не помисли на благо.Во мојата исхрана благото има голема улога.Многу јадам благо,посебно чоколадото(сите видови на Милка) го обожавам и затоа не би можела да замислам да не јадам 2 дена.
______________________________________________________ Chocolates are forever! jea:
Па не сум некој голем љубител на благо, ама организмот сам си бара, па и да не јадам ништо од типичните благи работи (чоколади, колачи, бомбони, торти) два дена, сигурно ќе изедам нешто друго што содржи шеќер...
Моментеално сум на некоја диета,па еве веке 10 дена немам каснато благо.Прв пат во живот ова ми се случува.Почнав веке да го сонувам,а незнам до кога ке издржам!!!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.