Дали мажите може да бидат “спонзоруши“?

NA

Член од
8 јануари 2008
Мислења
79
Поени од реакции
1
Piznavam edno bate mrdnato so mojt da se narecit nadka sponzorusa i muabetot negov zenive gi gledal go vrega so pari i negova teza k** prajt pari. Dopolnitelna informacija batebo se svrsi so Makedonka so zivejt stranstvo i nornalno so imat kes

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Можат како не можат .. некоја баба пред умирање да дојде и да ви понуде цело нејзино богатство за да ја ебете ( најверојатно 2-3 пати или може уше на првио секс да ви умре на пенисот ) , нема да прифанете ?!

Член од
20 октомври 2011
Мислења
59
Поени од реакции
18
па има доста незадоволни сопруги на кои не им е обрнато доволно внимание од секогаш заузетите сопрузи па така се наоѓа некој да ја пополни таа празнина

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Да.И во мојата поблиска околина :D

Член од
22 октомври 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Пааа Дааааа! Мислам кој будала нема да прифати да има "љубавџика" која му е free passage to heaven?!?!
Затоа да не се лажеме ако имаш пари има СЕЕЕЕЕ!
Да ми се погоди мене ваква, абе мамицата ќе и ја ебам ќе ја исцицам до банкрот.
Yes afkors прво ќе ги ставам на кантар да измерам, што подобро ќе ми го задоволи мојот алчен живот, мислам дали има љубавџиката доволно кеш да го плати моето жртвување преточено преку: посветенос, нејзиниот идиотизам и "наводната" верност што е наменета за неа. Ќе видиме која страна ќе доминира. :helou:
Dobro kazano koga e glupa zasto da ne bi ja kosristel nekoj maz zena BRAVOSSSS

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Па која е разликата помеѓу маж и жена па да не може да биде...спонзориран. Иако смешно ми делува зборов....

Девојката да плаќа се, одмори, ручеци, вечери, кино мино вино....а машкото само да гледа .... под претпоставка дека се на исто или слично финансиско рамниште, па и тој би можел сето тоа да си го дозволи .. или барем дел од тоа

Но сосема друго е ако дечкото е сиромашен, а девојкава сака да шета..да оди на вечери и сл....ама дечкото не може да си го дозволи тоа... тогаш не гледам зошто би се нарекол машка спонзоруша ... тоа е само добрата воља на девојката .. што сака да ужива со него (а не со неког друг) и за тоа уживање таа плаќа....

Член од
8 октомври 2009
Мислења
312
Поени од реакции
153
Охоооо и тоа како :D Поготово ако начекаат девојка од страна од странство колку привлечно делува каква и да е :D Стварно не знам зашто хеххе

F

FARANG

Гостин
Imav drugar sto nekolku godini bese na pecalba u japonija vo kako host vo bar/diskoteka. Tipov za nekolku godini se obezbedi. Nedelno zarabotuvase od 2 do $5000. Od ona sto mi kazuvase uglavno striptiz, mu kupuvaa pijacki po nenormalni ceni (od koj on ima procent) i povremeno ako nekoja ponudela ekstra ja plaskal posle rabota, toa e uglavno do nego, nema pritisok od gazdite da pravi nesto sto nesaka mislam deka imal samo kvota kolku pijacki mesecno mora da isipie za da dobie plata koja i onaka mu bese samo dzeparac. Vistiskite pari gi zarabotuvase od baskis.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Не сум сретнал не би ни одел..:)

Член од
11 јули 2012
Мислења
137
Поени од реакции