Piznavam edno bate mrdnato so mojt da se narecit nadka sponzorusa i muabetot negov zenive gi gledal go vrega so pari i negova teza k** prajt pari. Dopolnitelna informacija batebo se svrsi so Makedonka so zivejt stranstvo i nornalno so imat kes
Dobro kazano koga e glupa zasto da ne bi ja kosristel nekoj maz zena BRAVOSSSSПааа Дааааа! Мислам кој будала нема да прифати да има "љубавџика" која му е free passage to heaven?!?!
Затоа да не се лажеме ако имаш пари има СЕЕЕЕЕ!
Да ми се погоди мене ваква, абе мамицата ќе и ја ебам ќе ја исцицам до банкрот.
Yes afkors прво ќе ги ставам на кантар да измерам, што подобро ќе ми го задоволи мојот алчен живот, мислам дали има љубавџиката доволно кеш да го плати моето жртвување преточено преку: посветенос, нејзиниот идиотизам и "наводната" верност што е наменета за неа. Ќе видиме која страна ќе доминира. :helou:
па да според тебе значи така е и со мажите...нели?? кога има глупи мажи секоја жена би им ги цицала парите.Dobro kazano koga e glupa zasto da ne bi ja kosristel nekoj maz zena BRAVOSSSS
Te citam na sekoja tema ,auuuuu tebe te ima nekoj zeznato navelikoјас сум жив пример,нема дечко кој не сум го спонзорирала.и среќа ми дојде памет
некој? хахахаха повеќе би рекла секој ама затоа фаќаат усвет после.зборам општо не само дечковциTe citam na sekoja tema ,auuuuu tebe te ima nekoj zeznato naveliko