Дали лепите постери во вашата соба?

S

Stivie G

Гостин
Имам 3 постери во собата, од Тоше Проески, Кире Лазаров и Стивен Џерард, одамна ми се ставени и не планирам да ги одлепувам

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Дали знае некој каде може во Македонија (Скопје де) да се купат постери, ама кога викам постери мислам на постер со димензија минимум 70х100цм.
Во Југотон во ГТЦ имаш голем број на постери, мислам дека се и со димензиите што ги бараш отприлика.
Во мојата соба сега имам само еден голем постер од Курт Кобејн, и еден календар со Каролина Гочева.Кога бев основно и земав Наш свет целата соба ми беше излепена, но сите ги извадов поради варосување, и од тогаш немав ништо залепено се до пред некое време кога ми текна да го закачам Курт.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
ООООООО кога беше тоа чудо.Ама лета времето.Инаку лепев од металика,ајрон мејден,мегадет,васп,ники лауда,аритон сена......зафатени сите 3 слободни ѕида.

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
Да, имам од Ријана, Тиесто, Лејди Гага, Шакира, Дејвид Гета...

:)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Имам само еден, поголем, oд Fight Club.
И е со стаклена рамка, не лепен.
Пошо имам стил.

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Дали знае некој каде може во Македонија (Скопје де) да се купат постери, ама кога викам постери мислам на постер со димензија минимум 70х100цм.
Во литиум.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Мојата стара соба беше цела ваква .... имам слика од еден зид :(

a629595232_2426748_7776184.jpg

Член од
4 февруари 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
Порано лудница ми беше собата од постери. Ѕидот беше резервиран СТРОГО за фудбалери, а на вратата лепев пејачи, пејачки, глумци, глумици .. Но откако ја реновиравме детската сите постери добија карта во еден правец.

Сега имам само 2 од Ман.Јун. и еден Марија Шарапова :back:, а сестра ми пак е луда по Селена Гомез и има залепено над нејзиниот кревет околу 5-6 постери од неа. :icon_lol:

Хахаха јас имам 78 постери во мојата соба ! 53 се од Селена Гомез :), а останатите се од други актери и пејачи

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Постери не лепам бидеејки пораснав..порано лепев,сега на ѕидовите во детскава ми стоат слика од тимот на барселона,голема платнена слика на роналдињо во барселона,каталонско знаме на барселона,шалот на барселона,оргинален дрес на барселона закачен на ѕидот и палка на барселона обесена на ѕидот..:D

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Одамна беше то ко лепев, пред 4/5 години. Све тргнав... :) Се изгуби некако и тоа, не е ко шо беше.

Ај ние го поминавме тоа, кујзнае сеа маливе дали лепаат -_- И баш ме интересира ако лепаат, шо баш лепаат? Ваљда не некој дота херои???

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Одамна беше то ко лепев, пред 4/5 години. Све тргнав... :) Се изгуби некако и тоа, не е ко шо беше.

Ај ние го поминавме тоа, кујзнае сеа маливе дали лепаат -_- И баш ме интересира ако лепаат, шо баш лепаат? Ваљда не некој дота херои???
дота,вов,кантер..помина времето кога се лепеа фудбалери,кошаркари,ракометари,формула и слично..:D

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
ја имам 2 постери едниот е од Dwayne Wade, a другиот е од Xavi(дека имам дупка во ѕидот и ако дознаат мојте ќе ме стрелаат) (n)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.963
Поени од реакции
8.308
Лепев порано постери ама морав да ги извадам за да се вароса и којзнае каде завршиле постерите , сега кога се преселив во друг стан решив да не лепам на ѕид ништо со селотејп пошо кога се одлепува се уништува и ѕидот :)

сега имам еден голем постер од Alice in Wonderland филмот ,би сакал да го урамам ,ама брат ми има на идеа неколку години веќе да стави тапет во соба низ цел ѕид некоја слика направена колажна во фотошоп но никако да го реализира тоа :D

M

Moon Child

Гостин
Во трета средно имав еден голем постер над креветот од Ристо Вртев. Мајка ми многу ми врескаше за да го тргнам, како страшило бил.
А порано кога бев 6то одделение збирав сешто од ГНР и лепев на ѕидот. Имав и еден постер од Југотон на подарок го добив од Пинк Флојд, каде ми отиде тој незнам, дали некој го џапна, дали е фрлен појма немам, исто и за оној од Ристо Вртев. Имав на другиот ѕид многу постери од Нирвана, веројатно и тие се фрлени или раздадени по луѓето, како што и половината цедиња си ги раздадов по луѓе и не ми ги вратија. Го имав последниот албум од Архангел мислам дека со Тин Шема одеше сестра ми го даде некаде и не и го вратија, до ден денес и го памтам тоа и нема да и простам никогаш:(

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Постери немам тој лепење некако ич не ми се свиѓа освен ако не е на таблу дрвену па да личи на нешто.Иначе слике обожавам и имам неколко насликани големи хамери.Мое дело :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom