Мамичке...се нешто мислам дека во однос на тие малку ме вбројуваш мене. Слободно кажи. Мене ми е анти шмек анален секс...ама ако настојуваш и инсистираш ќе ти се најдам Шмекa ti se predlagas za seks so mene? ima mnogu kandidati, ama malku ke ja imaat taa sreka
Ако си Кларк Кент на Кајгана...како што опиша преку постов...ондак си и покажал на девојката дека си Супермен за анал секс...а она се осеќала ко Лоис Лејн...Од мое лично искуство, зрелите, сексуално искусни и ослободени девојки немаат проблем со анален, го практикуваат и често го бараат. Ги пали, интересно им е и убаво.
Сум бил со неколку девојки, и баш кога се највеќе напалени, во тој момент бараат.
За мажот е исто добро, малце да смени, да не е монотоно, плус се пали на доминацијата (има некое дополнително чуство).
На крај, коа ќе прочита тука 20страни на форумов колку е "забрането", се пали уште поише. :pos2:
Ништо против тие што не го практикуваат, јас сум имал случај девојка пред мене да не практикувала, ама коа и покажав како се прави тоа мајсторски, месец дена само за тоа збореше и се чудеше. Хаха ама се изнафалив сеа, ама чиста вистина најискрено.
Јас дури и не верував (не знаев) дека можат да доживуваат оргазам при анален, али и тоа коа го видов со свои очи се фасцинирав. Плус, се ослободив од притисокот дека "аналниот секс е само за мене, а не и за девојката", после неколку оргазми сега немам проблем и јас да си побарам зошто знам дека ќе ужива и таа многу а не само јас.
Поздрав, и ЕКСПЕРИМЕНТИРАЈТЕ!
:pos2::pos2::pos2:Несакам анал.Имам слушано некои работи за тоа што им се има случено на некои другари,и се повеќе се оддалечувам од помислата на таков секс.Несакам и мене да ми се случи нешто слично.
Не е како што изгледа на порничите,девојката СЕРЕ од таму.Не е анал за неискусни може секакви работи да се случат,ама баш секакви
Несакам анал.Имам слушано некои работи за тоа што им се има случено на некои другари,и се повеќе се оддалечувам од помислата на таков секс.Несакам и мене да ми се случи нешто слично.
Не е како што изгледа на порничите,девојката СЕРЕ од таму.Не е анал за неискусни може секакви работи да се случат,ама баш секакви