Дали кога сте во врска имате додворувачи?

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Mi se ima slucuvano ,no ne obrnuvam vnimanie,bidejki vo vrska vleguvam so seriozni nameri i sekogas seriozno se odnesuvam.,i dodvoruvanje od drugi osobi ne mi e bitno biten mi e samo deckoto moj..:back:

Член од
22 ноември 2008
Мислења
415
Поени од реакции
11
Ми се има случувано често. Дури еднаш еден ми вика „Ти ма коа ќе го откачиш тој, дај пробај малце со друг, на пример со мене“ итн, итн...:kesa:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Жими сФе, одамна ми се нема пуштано некој.
Мора да престанам да ги лажам луѓево дека немам дечко.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Моите додворувачи во последно време изгледаат кој од кој полошо. Овој беше вчера:

едит: Никој да не ме коментирал мене, не може да бидам поубава во ваква ситуација!

butterfly1135

Tutto questo amore...
Член од
30 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
5
Fino lepo ke kazam deka si imam vrska i deka mi e naj ok.. si go sakam bebuleto :back:

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
тоа ми е проклетство бе
кога немам (јавно) женска, абе нема ни за лек, морам да трчам да симињам ѕвезди
ама кога имам тоа е чудо, понекогаш помислувам дека тоа намерно го прават
кога немам женска заборавам телефонот кај ми е
кога имам женска секој ден бришам пораки
могуче да е до мене проблемот:kesa:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Секогаш ќе има додворувачи...без разлика дали сте во врска или не,секој си го бара своето место под сонцето,но ако ја сакаш личноста до тебе нема ништо да ти пречи нели? :smir:

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
pa samo ko sum u vrska iam udvaraci,ko ima ima ko nema nema nis :))inaku nikade gi nema a toa mn go mrazam :tapp:
Ова е факт. Кога си во врска секое излегување имаш некоја која ти се пушта. А кога си соло.... тогаш за лек да бараш нема да најдеш. што е работата појма немам.

Член од
2 декември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
5
тоа ми е проклетство бе
кога немам (јавно) женска, абе нема ни за лек, морам да трчам да симињам ѕвезди
ама кога имам тоа е чудо, понекогаш помислувам дека тоа намерно го прават
кога немам женска заборавам телефонот кај ми е
кога имам женска секој ден бришам пораки
могуче да е до мене проблемот:kesa:
и кај мене истата прича. кога имам девојка ете ти ги 5 -6 ке се најдат а кога немам што и да праам џабе е

Член од
12 ноември 2008
Мислења
94
Поени од реакции
3
па не е чудо ти се удвараат,посебно ако не си излезен/а со партнерот/ката.не ти пишува на чело дека си во врска.Но најважното е како ке реагираш на тоа.Секогаш го игнорирам удварањето или правам пријателски муабети или најчесто одговарам ладно и со кратки одговори во зависност од начинот на пристапување.:pipi:

Член од
22 јануари 2009
Мислења
7
Поени од реакции
1
нормално е секој да имал ситуација коа бил/а во врска да имало додворувачи, али нема ништо негативно во тоа... баш напротив со тоа се зголемува сигурноста кај девојката дека и пред да биде во врска ја има истата привлечност. Додворувачите ги гледам како мали знаци кои ја покажуваат самата вредност кај девојката.

LiGLaTa

PartY AnimaL =)
Член од
10 јуни 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
Секој се има најдено во таква ситуација.. според мене не треба многу да се драматизира.. ако те свиѓа негов/нејзин проблем.. твое е да му/и објасниш како се чувствуваш.. сепак неможеме да им забраниме на останатите да не свиѓаат.. Мислам се во границите на нормалата.. Но веќе ако напнуваа тогаш има друго решение :zlo:

Marionka_z

Omnia mea mecum porto
Член од
16 јануари 2009
Мислења
208
Поени од реакции
29
Cesto se slucuva(barem mene) koga nemas decko, nemas ni dodvoruvaci, ni muvaci, nisto. A uste pocesto,otkako ke fatis decko, odednas od nikade niknuvaat zainteresirani za tebe cel kup. Mislam deka e taka, zasto koga veke si vo vrska, si posiguren/posigurna, imas pogolema samodoverba, sreken si i ednostavno zracis so pozitivna energija. Togas normalno privlekuvas i poveke dodvoruvaci i cuvstvuvas deka mozes da go/ja imas sekoj/a sto ke posakas. A moze da e i ona nesto "tugoto e poslatko",pa koga nekoj znae deka ne si available, uste poveke ke se trudi da te dobie.

Kajgana Shop

На врв Bottom