Дали и каков часовник поседувате?

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Па поседувам Police од словениа ми го купија, со кафеава кожа, ама не го носам пошто не ми одговара ја носам нарочито памук и црна или бела боја на мене и го чувам за украс.

B

BooBojan

Гостин
Ајде еден совет.Сакам да си купам часовник,имам буџет околу 5000денари.Што би ми препорачале?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ајде еден совет.Сакам да си купам часовник,имам буџет околу 5000денари.Што би ми препорачале?
Swatch било кој.
Кој ти прави повеќе мерак - тој.
едит: у божиновски влези и разгледај

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

За 5000 денари јас би си најмил циганче, кое ќе иде по мене и ќе ми кажува колку е саат.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Земи си со кожно каифче, не со метално. Тие со метално се за посериозни луѓе, барем за мене, и за повозрасни, а ти имаш 18, рано ти е за таков саат. И земи си марка саат, не верувам дека ќе згрешиш па било каква марка си земал, што ќе ти се допадне тоа земи го :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.668
Поени од реакции
34.124
За 5000 денари јас би си најмил циганче, кое ќе иде по мене и ќе ми кажува колку е саат.
Да имам вишак 5к нема ни да ме интересира колку е времето, биатцх.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Јас имам CASIO DW 290-T

Во ноември правам 10 години откако го имам. Саатот е коска еднаш му сменив батерија после 7 години носење, единствена маана му е ремчето ми се скина првото па купив друго од истиов модел, па сега и тоа ми се скина треба да купам пак. Иначе овој модел е од 1995та година.

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Tag heuer monaco, го земав пред 2 години ама ретко кога го носам

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
Немам часовник. Мобилниот ми врши работа. :)
А иначе пред некој ден ми се допадна еден часовник... ама не ми се даваа 1 500 ден... па парите ги искористив за нешто друго. :toe:

Член од
14 април 2011
Мислења
48
Поени од реакции
9
ех шо те знам јас тебее...туку ај! :)
иначе имам дома 10-тина часовници ама од оние од пазар, не ми се даваат мене многу пари за часовници, подобро би ги искористила за нешто друго. :)
А иначе пред некој ден ми се допадна еден часовник... ама не ми се даваа 1 500 ден... па парите ги искористив за нешто друго. :toe:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
И не се даваат 1500 денари за саат. Тоа ти е некоја измеѓу цена за саат, ниту нешто посебно, ниту чкарт, ако веќе сакаш добар саат и саат што ќе ти трае 10+ години нема потреба од штедење пари, се што е под 6000 е малце за саат.
Ако го гледаш само како направа што ќе ти каже колку е часот, доволен ти е и мобилниот :)

Kajgana Shop

На врв Bottom