Дали им верувате на гатачките (гатање)?

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Нема врска тоа, не верувам !! :nenene:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
не верувам и тоа од лично искуство го кажувам тие понекогаш можат да не навлечат и умот да ти го истерат:nesvest:

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
ПОрано многу верував во гледање на кафе, гатачки и слични работи, ама сега некако ми е избледено сите истото го кажуваат од типот на- ќе добиеш наследство или ќе одиш некаде на пат:pos2: и уште немам ништо добиено.

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
....не....ама ипак мн интересно ми е коај ќе тресне нешо..

Член од
30 септември 2008
Мислења
36
Поени од реакции
2
верувам со причина, а тие што не веруваат мислам дека ке почнат.
еве на пр.обично луѓето одат кај нив поради некоја мака.еден муслиман ми кажа дека во куранот пишувало дека магии постоеле,постојат и ке постојат.
лично сум била и тоа што ми го кажале ми ги отвори очите.А тие што биле и не веруваат не биле на вистинското место.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.760
Поени од реакции
22.786
Никогаш не сум бил да ми гатаат . А инаку што имам слушнато стварно погодувале а мене ми е страв да одам да ми гатаат:toe:

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Никогаш не сум бил да ми гатаат . А инаку што имам слушнато стварно погодувале а мене ми е страв да одам да ми гатаат:toe:
и јас исто страв ми е да не ми кажат нешто неубо и само на то ќе мислам послем.:toe:

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Ne veruvam vo gataci samo vo Bog i vo sebe a toa valjda e nedostatok na samodoverba i razocaruvanje golemo i lugeto nemaat kade pa vednas kaj gataci ,bajaci ,mislat deka oni se ke im ispravat ......pa takov e zivotot ima i na vrv ama im a i period koga ke go dopres dnoto.

Kajgana Shop

На врв Bottom