Дали имате сателитска и што ресивер имате?

КАКОВ РЕСИВЕР ИМАТЕ?

• Вкупно гласачи
    99
Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Imam problem so Dreambox, znaci na nekoi programi ima zvuk a nema slika, a tie bez pari sto se super se, menjav dve dreambox i pak isto, kaj sharingot e ili kaj mene nesto so int da nemam prob ? I da ve prasam ako imam zemeno od drugar dreambox ima sansi da mi bide stopiran dreambox od toj sto go ima napraveno sharingot zasto gleda drugo IP?
Тие канали шо сакаш да ги гледаш се во mpeg-4 енкодирање. За нив ти требит HD ресивер. А не морат да се HD канали за да се во mpeg-4 енкодирање. Такви се film triler на 16° Е.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Абе луѓе, има абер од Тотал ТВ да се среди на дримбоксов? Колку е само посиромашна понудава без Тотал ТВ, се живо е во тој пакет. :(

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Абе луѓе, има абер од Тотал ТВ да се среди на дримбоксов? Колку е само посиромашна понудава без Тотал ТВ, се живо е во тој пакет. :(
Шо имат тотал шо немат еден скај англија, скај италија, поларис....?

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
Шо имат тотал шо немат еден скај англија, скај италија, поларис....?
тотал тв е тиња во споредба со погорните. башка мислам дека е дил за да се купуваат пакетите на тотал тв во мк

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
тотал тв е тиња во споредба со погорните. башка мислам дека е дил за да се купуваат пакетите на тотал тв во мк
Не е дил. Немат интерес за пробивање на платформата шо ја користит тотал за кодирање NDS. Слична користет скај италија, англија, германија. Овие од тотал платија екстра за последната генерација NDS кодирање. Е сега ако скај италија префрлит во истата платформа шо ја имат тотал, тогаш во рок од 10-тина дена ќе излезит пак тоталот на СЅ.

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
Не е дил. Немат интерес за пробивање на платформата шо ја користит тотал за кодирање NDS. Слична користет скај италија, англија, германија. Овие од тотал платија екстра за последната генерација NDS кодирање. Е сега ако скај италија префрлит во истата платформа шо ја имат тотал, тогаш во рок од 10-тина дена ќе излезит пак тоталот на СЅ.
ај ваљда си у право. ја сепак мислам дека е дил (башка ми шепнаа така:D)
знам патем за NDS, не сум тотален layman. порано дури сам си ставав кодови со програматор. ништо хакерски - ми покажаа како:cool:

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
ај ваљда си у право. ја сепак мислам дека е дил (башка ми шепнаа така:D)
Не е дил, верви. Немат интерес од хакериве за тоталот. Скај Италија имаше реклама, дојдете во најголемото семејство од 4 милиони претплатници и 12 милиони нелегални гледачи на нашата програма (само во Италија и ЕУ).Тотал од Вардара па до Триглава дали имат 1,000,000 претплатници.

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
Не е дил, верви. Немат интерес од хакериве за тоталот. Скај Италија имаше реклама, дојдете во најголемото семејство од 4 милиони претплатници и 12 милиони нелегални гледачи на нашата програма (само во Италија и ЕУ).Тотал од Вардара па до Триглава дали имат 1,000,000 претплатници.
држи муабетот дека немаат интерес..
за скај италија, претпоставувам... пиратирањето е со амин на скај италија и скај јукеј. особено поради фактот дека законски само дома смеат да продаваат.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
држи муабетот дека немаат интерес.
за скај италија, претпоставувам... пиратирањето е со амин на скај италија и скај јукеј. особено поради фактот дека законски само дома смеат да продаваат.
Листа на пакети шо се гледет на “нашево“ небо http://en.kingofsat.net/packages.php Види колку канали имет англичаните и итаљаните, а колку имат тотал.

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
Листа на пакети шо се гледет на “нашево“ небо http://en.kingofsat.net/packages.php Види колку канали имет англичаните и итаљаните, а колку имат тотал.
готово, се сложив со тебе пред два поста:D не мора да ме убедуваш
ја ионака гледам само скај УК.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Тотал ТВ ми треба поради македонските канали да ги имам пошо дримов го имам поврзано преку ТВ тјунер на компјутер, плус и СпортКлуб каналите ми се исто така доста потребни :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.193
Поени од реакции
8.277
Поларис имат, дигитв такуѓере. Имат и адон за 500HD, 800HD subtitle player, дури мојш и македонски превод да најш за некој филм.
Поларис и Диги тв со Тотал исто да мериш Фико и Мерцедес, каде каде имаат побогата понуда од тие 2 оператора што ги наброја, Поларис се спаси само со Арена, одкога ги шутна Тоталтв па преминаа таму, Дигитв срамота да го набројуваме, апсолутно немаат ништо.

Kajgana Shop

На врв Bottom