Дали жените сакаат да голтаат?

Дали жените сакаат да голтаат?

• Вкупно гласачи
    386

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
FortunE напиша:
Не им се допаѓа да голтнат, а им се допаѓа да ја држат спермата во уста подолго време пред да плукнат?:icon_lol: Ако не голта, што потреба воопшто да сака да и сврши во уста? А да, заборавив - за да не мора да се пере постелнина или алишта.
Од кај па сеа перверзија?

Да да, ќе нема што да прави, ќе седне и ќе размислува дали да голтне:icon_lol: Во прашање е нешто друго - момент. Ако е попалена, во моментот нема да сака самата да се тргне и ќе голтне, без претходно да се замара со прашања од тој тип кој наведе ти.

Не е точно тоа дека ако ја сака неговата сперма, го сака и него. Како што реков, тоа најверојатно е момент кога и не се размислува многу, зависи до кој степен е попалена и ужива во попаленоста на партнерот:icon_lol:
Егото? Страшно нешто:icon_lol:
Затоа што фраерот сака да сврши и да не му го прекине задоволството ќе му го испуши до крај, па ќе плукне. Зборувам за сексуалната фаза на девојките пред да почнат да голтаат. Сите работи кои не ги пробала и изгледаат перверзни додека не ги испроба и испраксира.
Ако нема голтнато никогаш, устата и е веќе наполнета и е напалена, ќе си помисли на тоа прашање. Перверзиите се најистакнати во моментите на сексуална напаленост.
Со тоа што ја голтат спермата, која не сакаат да ја голтнат, некои девојки сакаат да му докажат на дечкото дека не се гадат од ништо што е негово и дека се спремни да направат се за него.
За некои девојки, секако ова е апсурдно затоа што голтањето не им претставува биг дил.

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
gOJDO напиша:
За некои девојки, секако ова е апсурдно затоа што голтањето не им претставува биг дил.
pa vo kraen slucaj toa sekako se odnesuva i do toa kakov tip na devojka e...
[Edit]

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
gOJDO напиша:
Затоа што фраерот сака да сврши и да не му го прекине задоволството ќе му го испуши до крај, па ќе плукне.
Ако воопшто се гади од спермата и не сака да ја голта, тогаш зошто да ја држи спермата во уста? Или тоа е демек еве злато, јас не се гадам од тебе, ќе ми свршиш во уста, но извини што ми е гадно да ја голтнам. Ако не сакам да голтнам, нема ни да ми сврши во уста, а на фраерот нема да му го прекинам задоволството, ќе си сврши - но рачно.
gOJDO напиша:
Ако нема голтнато никогаш, устата и е веќе наполнета и е напалена, ќе си помисли на тоа прашање. Перверзиите се најистакнати во моментите на сексуална напаленост.
Нема да си помисли на тоа прашање! Абе во момент на попаленост јас ќе си поставувам прашања да губам време? Абе во МОМЕНТОТ не се ни размислува, што ти е?
gOJDO напиша:
Со тоа што ја голтат спермата, која не сакаат да ја голтнат, некои девојки сакаат да му докажат на дечкото дека не се гадат од ништо што е негово и дека се спремни да направат се за него.
За некои девојки, секако ова е апсурдно затоа што ова не им претставува биг дил.
Aко не сака да голта некоја, нема да голта, па не знам колку и да сака да му докаже на дечкото дека го сака - ќе му докаже на друг начин. Голтањето не е начин на докажување љубов, туку доказ за попаленост. Девојките знаат дека тоа ги возбудува мажите, од вакумот па до забришувањето на устата после голтањето:icon_lol:

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
FortunE напиша:
Девојките знаат дека тоа ги возбудува мажите, од вакумот па до забришувањето на устата после голтањето:icon_lol:
Форчун, не останува ништо за забришување. И карминчето не треба да се расипе. :) Мислам дека им одговори на љубопитните кладачи.

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Anita-bt, ani_bitola, astrion, BusHav, Chandler, CopyOfDeath, CraSH_HacKER #1, dajdo, Dj_Madness, Dzver, gOJDO, kikiki, kiro hametovski, Lion Spirit1, LouWeed, Mandrak, marketar, mary_jane, Mu$tRiK:P, ragazza, SpaceMan, TargeT, The`bItCh, Thief, VargasTheBlind, Zbratko, Офчар, Петар-МКД

Болдираното се све мажи што гласале на темава...и после жените сакале да голтаат...пффф:baeh::icon_lol:
Од 44 гласачи само 6 жени...:)

P.S. големо извинување до Д Бич несакајќи сум ја болдирала...одма исправам грешката:):)

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Dani^^^ напиша:
Anita-bt, ani_bitola, astrion, BusHav, Chandler, CopyOfDeath, CraSH_HacKER #1, dajdo, Dj_Madness, Dzver, gOJDO, kikiki, kiro hametovski, Lion Spirit1, LouWeed, Mandrak, marketar, mary_jane, Mu$tRiK:P, ragazza, SpaceMan, TargeT, The`bItCh, Thief, VargasTheBlind, Zbratko, Офчар, Петар-МКД

Болдираното се све мажи што гласале на темава...и после жените сакале да голтаат...пффф:baeh::icon_lol:
Од 44 гласачи само 5 жени...:)
Среќа што и The`bitch e женско:pos::pos::pos::pos:

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
Форчн..јеби га. Јас како мушко суштество со ограничен ум и моето скромно сексуално искуство така ги гледам работите. Како и да е, за едно се слагаме, а тоа е дека мажите сакаат оралка. Дали сакате да голтнете или не, не ми мења, вие си знаете...

Dani^^^ напиша:

Од 44 гласачи само 5 жени...:)
не ми иде математиката, си набројала 30. според статистика гласале 60...

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Aceva напиша:
Форчун, не останува ништо за забришување. И карминчето не треба да се расипе. :) Мислам дека им одговори на љубопитните кладачи.
Тоа забришување не е затоа што има што да се забрише:pos: Тоа само онака демек еве и карминот ќе го избришам ако треба за тебе:pos:

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
gOJDO напиша:
не ми иде математиката, си набројала 30. според статистика гласале 60...
Овие се тие што се дадени во резултати..така да резултатот е приближен ама сепак поентата е друга МАЖИ ДОСТА ГЛАСАТЕ :icon_lol::icon_lol:

А пак гласачите за НЕ друго кажуваат-од 15 дадени имиња во резултати дури 8 се женски.Така да јасно е дека повеќето од жените НЕ сакаат да голтаат а повеќето од мажите САКААТ жените да голтаат:):)

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Абе мене ич не ме брига дали сакаат да голтаат или не.Тоа што е пред голтањето мене ми е поинтересно

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
abe ima li nekoja na forumof sho goltnala ustvari FORTUNE DANI ste goltnale nekad ili ne

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
dajdo напиша:
abe ima li nekoja na forumof sho goltnala ustvari FORTUNE DANI ste goltnale nekad ili ne
Kако што кажав НЕ САКАМ да голтам..фала богу имам дечко што ги почитува моите одлуки и немам ни потреба ни желба ниту пак ќе го напраам тоа

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
Dani^^^ напиша:
Kако што кажав НЕ САКАМ да голтам..фала богу имам дечко што ги почитува моите одлуки и немам ни потреба ни желба ниту пак ќе го напраам тоа
ok ja da prasham posho me mrzeshe da chitam ne se nerviraj samo molim te inache sho znam ja sum bil so devojki sho sakaaat da goltaaat

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Јас голтањето го гледам од понаков аспект. Според мене фактот дека ако цурата голтнала дека значи дека не се гади од типот и дека го сака заедно со неговите течности е само субјективен начин на гледање на работите , што автоматски води до бескрајни преписки.
Кога типот и типката се сексуално возбудени (читај напалени ) нормално е да почнат да водат љубов. Е сега во зависност колку се типот и типката напалени и спремни да експериментираат во сексот толку целиот чин на меѓусебно сексуално задоволување станува попервезен, како што некои би сакале да кажат, или поразличен како што јас би сакал да кажам. А поразличен значи и автоматски и поинтересен. Значи на која и се здосадило само орално да го задоволи партнерот , сакајќи да го направи целиот чин поинтерсен (или попервезен ), голта.Да бидам јасен тоа е само еден начин како да се направи сексот поинтересен. Нормално и типот би требало да придонесе за да сексот стане поинтересен , пошто ако стане сексот досаден и монотон , не ја биѓаа работата.

moTaro

Буљаш
Член од
17 ноември 2005
Мислења
1.476
Поени од реакции
11
Постојат неколку причини.

1. Рибата е едноставно таква, перверзна е и сака да оди во крајности, односно ако голта тоа го прави за себе, односно до толку се напалила.

2. Рибата тоа го прави затоа што сака да го задоволи максимално партнерот.

3. Не верувам дека ќе се гади од фактот што веќе десетина минути шмука нечив кур, значи ако се гадела немала ни да го земе во уста :)

Kajgana Shop

На врв Bottom