- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Зезав де! Ти одма сусцептибилност покажуваш. :pijan:
:ne: не го замислувај ти такаAcid напиша:Незнам за другите, јас не сакам ништо во мојот гз. Знам дека Долфин ќе ме нападне (пошто сигурно он пробал, зошто нели - се пробал), ама мислам дека тие што уживаат додека парнерката им пика прсте во шупче имаат хомосексуални нагони.
Нагоните ќе се зголемат, значи ќе мора да се зголеми и „надразнувачот”. Прстето нема веќе да ги задоволува, па ќе побараат нешто поголемо.
Значи анален хетеросексуален секс - во никој случај не значи хомо нагони.
Секс со прст во г'зе - хомо нагони.
Jas se izvinjavam shto ke bidam volku eksplicitna, ama ste slushnale za eden obicen bioloski fakt a toa e deka sekoe bebe, do prvata godina od zivotot ko ke mu se napolni crevceto, i ko ke se resi da go ispusta ne go pravi odednash tuku si go povrakja i pusta, neshto koe mu cini nevideno zadovolstvo (ne se zaebaam). Znaci po default, od ragjanje site imaat homoseksulani tendencii -- da se sklopi razmisla, bara razmisluvanje pred zaklucokot.Devilish Angel напиша:Во ред
Па шо знам си имаме ние една "дупка" која си е наменета за таа работа нели :icon_roll и анален секс си е анален секс нема некоја разлика во тоа дали е со женско или машко, ти од позади не гледаш шо е нели, така да исто е дали на женско или машко нели?
Тоа си е мое мислење, знам дека нема да ве бендиса на вас мажите ама јас така го сфакам тоа, да не се разбереме погрешно, јас не велам дека ако машко посака анален секс дека сигурно е хомосексуалец, туку дека се во прашање некои скриени хомосексуални нагони, и не велам дека СТЕ хомосексуалци, ова нагласувам за да не се разбереме погрешно.
Само прашувам и сакам да согледам мислења од другите, да не речете после дека ве направив хомосексуалци :icon_razz
Po istata "korelacija" (logikata shto bi rekla jas) koja ja koristi i Devilish - ako sakash da go muskas u toa bash dupce ondak imash skrieni homoseksulani nagoni. Ili ako sakash prst (mrazam shto mozam da objasnuvam za ovakvi raboti, se osekjam nelagodno) :icon_rollznaci si homoseksualec, t.e. imash skrieni nagoni. Ni ednoto ni drugoto ne se vistina, posto ako se, togash prirodno, bioloski po default site sme nie homosi -- jas onaka samo sakav da dadam primer plus, na loso izvedeni zaklucoci. Veruvaj ima mnogu lugje koi pogornovo koe jas go pisav go koristat za da dokazat neshto drugo...no toa e druga tema, pa ke ostavam da zaklucite sami sto sakam da kazam.Мистичен напиша:Само незнам по која корелација го поврза со хомосексуалноста.