Kakva logika ima muvanjeto??? Sto dobivas od toa???
Nekoj si go naprail merakot so tebe za edna vecer i utredenta ko nisto da ne bilo...
Da i ti si go pravis merakot ama samo vecerta i utredentra si vo nedoumica dali ke se muvas pak..pa kako ke izreagira..ova ona..on ako saka da bide so tebe nema da bide samo edna vecer..i toa opravdanieto imam mnogu obvrski,zafaten sum i slicni gluposti ama bas nemaat veze...ako sakam da bidam so nekoj ama ako stvarno sakam...toa ne mi pretstavuva obvrska tuku zadovolstvo i relaksacija..taka da toa imam "mnogu obvrski i nemam vreme za devojka" ne drzi voda....!!!!!
Spored mene onie sto se muvaat a nisto ne gi sprecuva da bidat zaedno ednostavno se nesigurni licnosti koi neznaat kako da si go raspredelat vremeto i da imaat vreme za se i licnosti koi se plasat od obvrska i od toa da bidat vrzani...
Epa ne gi svakam devojkite koi se zadovoluvaat so muvanje...i ke recat ej pa barem se muvam so nego ako veke drugo ne praam..
ejjjjjj....so koj pamet takvo razmisluvanje..
Ne se ponizuvam na nekoj da mu bidam zanimacija za edna vecer a utredenta pak da si ja treskam glavata..
ILI BIDI SO MENE ZA SERIOZNO ILI NE SE ZAMARAM SO TEBE!!!!