CurvaSud_Milan
rossoner4life
- Член од
- 21 март 2008
- Мислења
- 622
- Поени од реакции
- 4
Веројатно си добро запознаен со онаа фамозна реченица, "некои прашања не заслужуваат одговор", јас во овој случај ќе ја употребам и ќе ја насочам кон тебе....хмм, демек, како народ сме генетски инфериорни? Ова ми личи на пропагандна порака, составен дел на психолошката операција “деморализирање на непријателот“. Точно е дека меѓу политичките елити има такви коишто се дебело платени да ги спроведуваат овие операции врз масата експериментални глувци, ама, кажи ми за тебе лично, ти плаќа некој за да шириш дефетизам, или го работиш онака, волонтерски?
...Ок, тогаш те прашав кое е решението за излез од оваа за мене безизлезна ситуација? Во време кога имаш 400-450 илјади "народ"(ако може така да се наречат) кој сака да живее во НАТО, и при тоа ти вика без разлика дали тоа ќе биде во Македонија или не!!!???
Значи имаш конкретни закани кон територијата, и згора на се , си увозно зависно земја, епа другар ова за мене е безизлезна ситуација, и ќе повторам, ако имаш решение за ова , бујрум изнеси го, ако не молим те веќе не ми реплицирај.