Негов,јас па мислев дека тој бил само курир на куќната помошничка од газдата на АМБО.Ти изгледа ли на човек што може да направи некаков проект,освен да ја “спрпела“ Натали?За што рака на срце секој би можел да направи таков проект.AMBO е негов проект. Пак се праиш на удрен и извртуваш тези.
Али ај, и онака те знаат више луѓево. Нема зло
Ај лека ноќ.
ЛОЛ смешен си. Да изгледа за многу способен човек, за разлика од некои форумџии тука кои се прават експерти за се а за ништо не се.Негов,јас па мислев дека тој бил само курир на куќната помошничка од газдата на АМБО.Ти изгледа ли на човек што може да направи некаков проект,освен да ја “спрпела“ Натали?За што рака на срце секој би можел да направи таков проект.![]()
Така ви велат од штабот,или предпоставуваш?Па Ташкович во Америка не можел ни жена да си најде,го пратиле овде да се удоми,ама изгледа тој што не го бидува,не го бидува никаде.ЛОЛ смешен си. Да изгледа за многу способен човек, за разлика од некои форумџии тука кои се прават експерти за се а за ништо не се.![]()
Не те разбирам, почна да пелтечиш како што наближува денот на изборите.Remet ?????? Pa ti sam sebe si go ubijal be brat-ot....nema veze, zivej si vo merakot deka kaj nekogo si pobudil rekacii...hahaah..bog da cuva i da bvani od vas podrzuvacite na Grujo, takva vojska patiska nemal ni Stalin.
btw. uzivaj vo molkot, vecerva kaj i da e kje zavrsi Vmro-vizijata sto bi rekol Mladnov denes vo Fokus.