Ги кријам емоциите и тоа како...никогаш не покажувам слабост,па дури и кога ми е многу лошо се преправам дека се ми е океј,се смеам и ширам позитивна енергија...Па, се прашувам дали сето тоа е добро за моето здравје-се складирам длабко во себе а некогаш тоа може да експлодира!
Претежно ги кријам пошто нејќам другите да ги замарам со моите проблеми, и скоро сите мислат дека животот ми е супер пошто скоро секогаш сум насмеан и се обидувам да ги скријам проблемите. Не ги кријам емоциите само пред тие што ми се поблиски.
Ги кријам се додека не видам што човек си. Ако не ги злоупотребиш ке ти ги откријам сите. ама у принцип сум мртов ладен и тешко да видиш дека изразувам емоции. Рамногушност пред другите, во мене си е друго.
Sekogas gi pokazuvam emociite. Moeto moto e "cuvstvuvaj!".
So saka neka bide, tie so me sakaat me sakaat takva kakva sto sum. Bolje nadvor odkolku vnatre. A toj so bi mi udril noz vo grb ke go napravi toa uste vo pocetok taka da ke svatam so kakva licnost stanuva zbor.A posebno pa koga stanuva zbor za nervoza, najdobro izvadi go toa od sebe.
Najdobro iskreno i otvoreno
Колку само си ги кријам емоциите .. како и секое второ машко .. али тука не си кажале како што треба .. сеа мене ми се плаче, да почнам да плачам пред сите ебате .. е иде .. додека женскиве на све и свашта плачат (не сите али 90%) ... ова со плачењето е само пример .. Иначе и општо си ги кријам емоциите. СЛАБОСТ - НИКАКО !
cesto gi krijam ...
ali koa dejsvuva alkohol cesto izbivaat na povrsina
stvar e deka ne sakam da sum kako onie plackite i zatoa mn retko pokazuvam (ako zborime za tazni)
a za srekni nema so da se krie
Jas sekogas moite emocii si gi iskazuvam javno,ne se sramam,bidejki nekoj ako te prifatil,treba da te prifati onakov kakov sto si,a ako glumam sigurno nema nisto da dobijam,osven povratna laga!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.