Papillon.Papi
Terrierist
- Член од
- 15 јануари 2014
- Мислења
- 764
- Поени од реакции
- 795
Вреди, но треба да се бидете спремни за последиците. Доброто кај некои луѓе брзо се заборава.
Како знаеш да процениш, кој заслужува да бидеш добар?зависи..... за кого како. Битна е проценката за кого треба да се биде добар![]()
Епа тоа секој треба да го предосеќа...Како знаеш да процениш, кој заслужува да бидеш добар?
Јас од прва на сите им давам шанса. Ако ме заебе или се понаша кретенски, како да продолжам да бидам добра со тој човек?Како знаеш да процениш, кој заслужува да бидеш добар?
Ама па од друга страна, секоја треба и втора шанса да добие. Може и ти во животот нешто ќе зезнеш и ќе бараш втора шанса. Треба да се простува и да се даде втора шанса, ако и тогаш те заебе, сфаќаш дека не се променува и дека не му е важно твоето мислење и тогаш треба да се баталиЈас од прва на сите им давам шанса. Ако ме заебе или се понаша кретенски, како да продолжам да бидам добра со тој човек?
Јасно де. Со таквите луѓе станувам повнимателна и ако ме заебе по втор пат, тек тогаш веќе бришам се по список.Ама па од друга страна, секоја треба и втора шанса да добие. Може и ти во животот нешто ќе зезнеш и ќе бараш втора шанса. Треба да се простува и да се даде втора шанса, ако и тогаш те заебе, сфаќаш дека не се променува и дека не му е важно твоето мислење и тогаш треба да се батали![]()