Не ми се допаѓаат воопшто.
Ќе бидам искрена и ќе кажам дека многу ми личат на курвински. ( несакав никој да навредам, само сум искрена.)
Исти се, само сега се искомерцијализирани и не ги носат само рокерите и металците.Како изгледаат новите, како старите? Не сфаќам, ставете некоја слика
Извини ама има некои шо знаат да се облекуваат асално, а има и некои шо се разголуваат само да се покажат шо имаат на нив.Која облека што јаносите вие женските не е курвинска и не провоцира? или која шминка не е курвинска? А после с ељутите ако неко јтака ве вика, ова облека овде на сликиве провоцира за сех.
Moже цура да се облече цела во црвено и да изгледа секси ама нималку курвинско. Може цура да има деколте или кожни панталони ама да не изгледа ефтино.Не ми се допаѓаат воопшто.
Ќе бидам искрена и ќе кажам дека многу ми личат на курвински. ( несакав никој да навредам, само сум искрена.)
Што подразбираш ти по доа КУРВИНСКО ?????? и по тебе како треба да се облакаме ??????Која облека што јаносите вие женските не е курвинска и не провоцира? или која шминка не е курвинска? А после с ељутите ако неко јтака ве вика, ова облека овде на сликиве провоцира за сех.
Ич не се облакајте за да не бидите курви во очите на зоте:pos2:Што подразбираш ти по доа КУРВИНСКО ?????? и по тебе како треба да се облакаме ??????
Извини али сите што носат вакви скоро имаат одвишок килограми. Па сега ти кажи дали некоја таква женска со вишок килограми би изгледала "СЕКСИ" во ова чудо ? И да.. можам да давам затоа што некој незнае да го стави во комбинација. :wink:Moже цура да се облече цела во црвено и да изгледа секси ама нималку курвинско. Може цура да има деколте или кожни панталони ама да не изгледа ефтино.
Битна е комбинацијата.
Секси се панталониве, на висока штикла и подолга блузичка топ се. Перфектна комбинација.
Ама не одат со деколте или многу црвени додатоци. Тоа е ефтино, препровокативно, курвински
Не можеш на парче гардарба да даваш таков епитет. На комбинација можеш!
Oстави го, и така не можеш да му го смениш мислењето дека сите жени се курви освен мајка му. Си го изјави ова човеков по една дискусија со мене и оттогаш не му реплицирам, сфатив со кого си имам работа. :smir:Извини али сите што носат вакви скоро имаат одвишок килограми. Па сега ти кажи дали некоја таква женска со вишок килограми би изгледала "СЕКСИ" во ова чудо ? И да.. можам да давам затоа што некој незнае да го стави во комбинација. :wink: