Дали ви се допаѓаат новите кожни панталони?

Член од
9 декември 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
Сакав само да прашам дали ви се свиѓаат новите кожни панталони кои се моментално во мода и кои ги имаат повеќето од девојкте ?

Јас имам такви и кога ги носам не се чувствивам добро па ....

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
и јас ги иам и ги носам ... само у клуб. црни е ок. ама коа видам некои со сребрени или бронзени... како у бурии да улезеле.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Како изгледаат новите, како старите? Не сфаќам, ставете некоја слика :)

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63

повеќе или помалце... хеланки

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Не ми се допаѓаат воопшто.
Ќе бидам искрена и ќе кажам дека многу ми личат на курвински. ( несакав никој да навредам, само сум искрена.)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ќе бидам искрена и ќе кажам дека многу ми личат на курвински. ( несакав никој да навредам, само сум искрена.)

Која облека што јаносите вие женските не е курвинска и не провоцира? или која шминка не е курвинска? А после с ељутите ако неко јтака ве вика, ова облека овде на сликиве провоцира за сех.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Како изгледаат новите, како старите? Не сфаќам, ставете некоја слика :)
Исти се, само сега се искомерцијализирани и не ги носат само рокерите и металците.
Фенси се :)) Иако она кожа значи дека поминале покрај вистински кожни панталони, ама ај.
Ги носат пред се на туники и подолги блузи, секако на штикла висока.
Немам иначе. Некако не се мој стил. А и немам некоја гардароба за да ги комбинирам. Ако ги купам ќе ги износам 2 пати годишно. Ќе видиме. :)
Иако секси се :))

Oние светкавите хеланки се ужас најголем на свет. Кич!

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Која облека што јаносите вие женските не е курвинска и не провоцира? или која шминка не е курвинска? А после с ељутите ако неко јтака ве вика, ова облека овде на сликиве провоцира за сех.
Извини ама има некои шо знаат да се облекуваат асално, а има и некои шо се разголуваат само да се покажат шо имаат на нив.
А ако секоја женска облека ти е курвинска, браво дечко ФЕНОМЕН СИ.:smir:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Moже цура да се облече цела во црвено и да изгледа секси ама нималку курвинско. Може цура да има деколте или кожни панталони ама да не изгледа ефтино.

Битна е комбинацијата.
Секси се панталониве, на висока штикла и подолга блузичка топ се. Перфектна комбинација.
Ама не одат со деколте или многу црвени додатоци. Тоа е ефтино, препровокативно, курвински :icon_lol:

Не можеш на парче гардарба да даваш таков епитет. На комбинација можеш!

Член од
9 декември 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
Што подразбираш ти по доа КУРВИНСКО ?????? и по тебе како треба да се облакаме ??????

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Moже цура да се облече цела во црвено и да изгледа секси ама нималку курвинско. Може цура да има деколте или кожни панталони ама да не изгледа ефтино.

Битна е комбинацијата.
Секси се панталониве, на висока штикла и подолга блузичка топ се. Перфектна комбинација.
Ама не одат со деколте или многу црвени додатоци. Тоа е ефтино, препровокативно, курвински :icon_lol:

Не можеш на парче гардарба да даваш таков епитет. На комбинација можеш!
Извини али сите што носат вакви скоро имаат одвишок килограми. Па сега ти кажи дали некоја таква женска со вишок килограми би изгледала "СЕКСИ" во ова чудо ? И да.. можам да давам затоа што некој незнае да го стави во комбинација. :wink:

ZigZag

Заменик министер
Член од
19 јули 2006
Мислења
347
Поени од реакции
248
И после немало фетиши.:tapp:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Извини али сите што носат вакви скоро имаат одвишок килограми. Па сега ти кажи дали некоја таква женска со вишок килограми би изгледала "СЕКСИ" во ова чудо ? И да.. можам да давам затоа што некој незнае да го стави во комбинација. :wink:
Oстави го, и така не можеш да му го смениш мислењето дека сите жени се курви освен мајка му. Си го изјави ова човеков по една дискусија со мене и оттогаш не му реплицирам, сфатив со кого си имам работа. :smir:

П.С. Па добри се, мене ми се свиѓаат, не исклучувам можност да си купам некои, подобро вакви отколку да носам хеланки со туника, комбинација која воопшто не ми се допаѓа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom