Дали ви се допаѓаат новите кожни панталони?

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Имам коментар нормално дека на фустан не одат патики но муабетот беше дека не изгледале курвински и јас на тоа се надоврзав а што од гардеробата што ја носат девојките не изгледа провокативно и курвински. Значи каков впечаток ќе оставиш кај машкото со тие панталони вие се тешите дека не биле курвински а умирате од желба да носите такви. Јас немам ништо против тоа што сакате носете само ме иритира што сакате да седите на две столици.

п.с. не сум дете :helou:
Извини ама ако го прочиташ убаво мојот пост ќе сватиш што кажав. Не планирам да ти повторувам. А за тоа ако имаш многу голема желба за секс немора да ја изразуваш преку ваквите теми. Не ме цитирај повеќе затоа што нема да ти вратам. Кога ќе напишеш нешто попаметно ќе вратам. :wink:

Со љубов од Lady Gaga* :back:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Извини ама ако го прочиташ убаво мојот пост ќе сватиш што кажав. Не планирам да ти повторувам. А за тоа ако имаш многу голема желба за секс немора да ја изразуваш преку ваквите теми. Не ме цитирај повеќе затоа што нема да ти вратам. Кога ќе напишеш нешто попаметно ќе вратам. :wink:

Со љубов од Lady Gaga* :back:

Мора да те цитирам за ова. како може јас да имам голема желба за секс ако вие не носите провокативна облека као што се овие пантолони :helou: Мислам не разбирам кое машко кога ќе ги носиш пантолониве ќе помисли на нешто друго освен на секс. Верувај ми имам многу другарки и они сами ми признаваат дека вакви хеланки или пантолони носат за да провоцираат и да ги збудалат на машките.

п.с. можда се право денес е наопачки се прво иде секс па после љубов :wink:

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Мора да те цитирам за ова. како може јас да имам голема желба за секс ако вие не носите провокативна облека као што се овие пантолони :helou: Мислам не разбирам кое машко кога ќе ги носиш пантолониве ќе помисли на нешто друго освен на секс. Верувај ми имам многу другарки и они сами ми признаваат дека вакви хеланки или пантолони носат за да провоцираат и да ги збудалат на машките.

п.с. можда се право денес е наопачки се прво иде секс па после љубов :wink:
Па да .. од таквите ќе ни пропадне државата.
П.с. не се сите како нив :)

Поздрав =):wink:

?

..........

Гостин
Сакав само да прашам дали ви се свиѓаат новите кожни панталони кои се моментално во мода и кои ги имаат повеќето од девојкте ?

Јас имам такви и кога ги носам не се чувствивам добро па ....
Па стај слика да видиме како ти стојат:wink:

M

M del Mar

Гостин
Народски ги нарекуваме садо мазо хеланки :pos2:
иначе да би носела :helou: али не во јавност :pos2:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
На секси задник панталониве ме тераат да одлетам.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Водени хеланки ги викаат овие :)
И планирам да купам,секси се

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.154
Поени од реакции
30.273
А кажете тие шо ги носеле искрено, мириса ли меѓуножјето од кога ќе ги соблечете?

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
А кажете тие шо ги носеле искрено, мириса ли меѓуножјето од кога ќе ги соблечете?
не... мене ми делуват како кулер... ми држат ладно, барем овие моиве се таков материјал. однадвор блештат како целфоан али одвнатре се обичен полиестер

за тие шо сакат да си купат, панталони има во трн али не се како кожа мислам, а обични ко моите има у калиопе и се ... 450-500 ден

Blue_Boy

THE WAY I AM
Член од
29 октомври 2009
Мислења
345
Поени од реакции
33
Е како може овие панталони да не не палат нас мажите?Убаво цврсто газе у ваква панталона е сон за секого.

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Не се кожни, а уште помалку се панталони овие сега што се у мода :)
Хеланки се, со таков сјај ко демек кожни.
Скраја да е да измислат кожни хеланки.
Уствари и да има, среќно на тој/таа што ќе ги носи :)

Инаку за новиве хеланки, да супер се :)

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
А ко ќе ги носам мојте кожни пантолони сите на криво ме гледаја, сега па во МОДА се и сите ги носат. Ужас. Мислам, ужас шо дур не е нешо во мода е никакво, после е најубо. И на крај почнаја сите да се носат ко металците, такозвани дрогаши. :pipi:
Сеа во МОДА и мартинки ќе дојдат, лилааа.:pipi:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
А ко ќе ги носам мојте кожни пантолони сите на криво ме гледаја, сега па во МОДА се и сите ги носат. Ужас. Мислам, ужас шо дур не е нешо во мода е никакво, после е најубо. И на крај почнаја сите да се носат ко металците, такозвани дрогаши. :pipi:
Сеа во МОДА и мартинки ќе дојдат, лилааа.:pipi:
Офтопик сум ама ај да одговорам.

Веќе се во мода и тоа премногу, ама во некоја си изменета варијанта.
Фенси варијанта :)
Али кај нас не сум видела не стигнале, ај догодина :)))

Рок изгледот е апсолутно во мода, без разлика на тоа дали слушаш или не рок :icon_lol:

Јас не сум посебно музички определена речиси се слушам, со тоа никогаш не сум се облекувала според музиката. Али чизмициве се интересни. И панталониве се секси (aма како панталона, не најлон хеланка). Јас ги сакам во оваа помодерна варијанта. :)

Член од
8 февруари 2009
Мислења
285
Поени од реакции
39
Најдобри се бееее, ептен добро стојат, а посебно пак на долги нозе мх мх мх :vozbud: само треба многу да се пази на материјалот зш како помала имав едни од кои многу се потеше г`зот (sorry на изразот :smir: )

Х

Ханзо

Гостин
Нови? :pos: Ми текна кога сестра ми ме убедуваше дека Converse All-Stars се нови и затоа се во мода, и не сакаше да поверува дека датираат од 1917. Исто толку се нови и овие, ама како што кажа Мериџејн, ги носеа „дрогаши“...се додека не се појавија на MTV навлечени на ноџињата на Лејди Гага. Ок, сфатив дека најдобар бизнис е лажење адолесцентки дека она што пробуваш да им го продадеш е во мода.

Kajgana Shop

На врв Bottom