Дали ви се допаѓаат новите кожни панталони?

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Добри се,а и убаво стојат,нормално зависи со шо ги комбинираш.
Инаку појќе се за навечер овие да ги носиш,отколку преку ден.
Не би се осмелила да ги купам се додека не добијам комплетна дозвола и гаранција дека нема да бидат фрлени низ тераса или искинати уште истиот ден.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Кожни? Од кај па сега овие кожни? Најлонки од 500 денари се, не се кожни :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.154
Поени од реакции
30.273
Многу се секси ама не дај Боже да клекнеш.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Далеку од кожни. иначе такви панталони има одамна, пример 2004 имав деовјка металка имаше такви панталони , кожни кои не беа баш тесни толку, и латекс купени од секс-шоп. Знам девојки кои имат стил носат таква гардероба пред 5-6 години.
Е сега се у мода. И сега сите носат. И сега сите изгледаат панкерски-металски.
Јебем ти моду.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
ја најискрено не би ги носела ... изгледа имам фобија од тесна облека =)

иако како шо спомна некој со некоја подолга маичка и високи штикли се одлична комбинација .. и баш изгледа модерно и интересно :smir:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Сакав само да прашам дали ви се свиѓаат новите кожни панталони кои се моментално во мода и кои ги имаат повеќето од девојкте ?

Јас имам такви и кога ги носам не се чувствивам добро па ....
Многу ни се „свиѓаат“...„кожните“ пантолони како стојат на девојките, посебно ако се на право место и во права комбинација. Иако мислам дека многу се слични на овие што ги носат машките пливачи:

повеќе или помалце... хеланки
или машко пливачко одело :)... кој од кого ги украл? :smir::wink:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
можам да замислам како поти газо во ова!!
А ако прднеш, нема гасот каде да ои па седи внатре ко меур дур не ги свлечиш

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
можам да замислам како поти газо во ова!!
А ако прднеш, нема гасот каде да ои па седи внатре ко меур дур не ги свлечиш
Се поклопува со забраната за пушење... заостанати гасови...потенцијална опасност од експлозија...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Извини ама има некои шо знаат да се облекуваат асално, а има и некои шо се разголуваат само да се покажат шо имаат на нив.
А ако секоја женска облека ти е курвинска, браво дечко ФЕНОМЕН СИ.:smir:

Висока штикла не симболизира сех? тесни фармерки? минич? шминка? танга? итн....

п.с. не случајно се вика дека девојката ќе видиш дали е убава или дали ја сакаш кога ќе се разбуди насабајле без шминка :helou: е тогаш се гледа природното, а вака сакате да го заведете намашкиот пол и да го запалите као кученце со вашит секси облеки.

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19

п.с. не случајно се вика дека девојката ќе видиш дали е убава или дали ја сакаш кога ќе се разбуди насабајле без шминка :helou: е тогаш се гледа природното, а вака сакате да го заведете намашкиот пол и да го запалите као кученце со вашит секси облеки.
И ти да беше женско ќе носеше штики и ќе се шминкаше, ај кажи сеа дали на фустан одговараат патики ?! Немаш поима колку смешно изгледа тоа. И ај ако не да се облекуваме како раперите со широки фармерки па така нема да ТЕ симболизира на секс :wink: Пред да напишеш нешто изброј до 10 и назад па напиши. :helou:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355

За болдот: :pos::pos::pos:
Човече разбери се е до комбинацијата,не до парчето облека.
Од каде пак ти би познал дека јас носам танга (освен ако не носам бели панталони и црна танга?)
Шо им фали на пример на овие,ако знаеш добро да ги комбинираш?
Ти си само за в манастир со тој став.
Панталониве не се воопшто курвински,освен ако не ги комбинираш,како што кажа rossonerka,со црвен минич и маичка со деклоте.
Само кој да сфати е работава.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
И ти да беше женско ќе носеше штики и ќе се шминкаше, ај кажи сеа дали на фустан одговараат патики ?! Немаш поима колку смешно изгледа тоа. И ај ако не да се облекуваме како раперите со широки фармерки па така нема да ТЕ симболизира на секс :wink: Пред да напишеш нешто изброј до 10 и назад па напиши. :helou:

Види со овие хеланки јас мислам дека на машко нема да има потреба од кондом као што се растегливи ќе може слободно да пенетрира и без девојката да се соблече.

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Види со овие хеланки јас мислам дека на машко нема да има потреба од кондом као што се растегливи ќе може слободно да пенетрира и без девојката да се соблече.
Не го избегнувај она што го кажав, или немаш коментар на тоа?
Аххх деца деца ...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Не го избегнувај она што го кажав, или немаш коментар на тоа?
Аххх деца деца ...

Имам коментар нормално дека на фустан не одат патики но муабетот беше дека не изгледале курвински и јас на тоа се надоврзав а што од гардеробата што ја носат девојките не изгледа провокативно и курвински. Значи каков впечаток ќе оставиш кај машкото со тие панталони вие се тешите дека не биле курвински а умирате од желба да носите такви. Јас немам ништо против тоа што сакате носете само ме иритира што сакате да седите на две столици.

п.с. не сум дете :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom