Дали ви се допаѓаат новите кожни панталони?

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Yay, сега сите ќе станат металци/панкери. Првово полугодие сите ми се смееја за мартинките, сега пола од нив ќе носат.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Yay, сега сите ќе станат металци/панкери. Првово полугодие сите ми се смееја за мартинките, сега пола од нив ќе носат.
Чоек да пукне од мака е работава. Нејќам униформи(секој втор да ги носи)

Член од
8 февруари 2010
Мислења
21
Поени од реакции
4
цел град ги носи, веќе не се интересни :toe:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
не се лоши само малку доле да паѓаат да не бидат ептен толку хеланка стил некако ми делуваат претесно кога би паѓале малку над кондура мисла мдека би биле покомотни.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Mene mi se dopa]aat kako stojat, plus i kako lesno se svleckuvaat, tamam, em nema kade da bega, em natrtena, a be kraj na prikaznite, bliss.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Добри се.
Секси.
Само што не стојат на секого и не се за во секоја пригода.
И плус повеќето што ги носат не знаат да ги искомбинираат правилно .. па мрчат машките курвински биле.. провокативни биле.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Страшна работа,шо све не ќе прочитат чоек....
Инаку мене ми се свиѓет.Планирам и да си купам.Ок се разбира дека не планирам да ги носам со блузиче од 5 цм туку со нешто подолго.
Едноставо не се чувствувам така пријатно јас не дека изгледаат ку*вински,а и немам добар задник:(

G

Giggles

Гостин
не се лоши само малку доле да паѓаат да не бидат ептен толку хеланка стил некако ми делуваат претесно кога би паѓале малку над кондура мисла мдека би биле покомотни.
Па има и хеланки има и панталони. Мене лично хеланките не ми се допаѓаат, претерано се залепени и никакви. Панталоните се од покрут материјал и онака со џебови и копчиња и патенти хахах потипски се, и стварно добро стојат.

Kajgana Shop

На врв Bottom