Дали ве „фатиле“ додека мастурбирате/водите љубов?

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Не, ама секунди биле во прашање... обично комјутерот се укочува во моменти кога не треба да го прави тоа! :kesa:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Мене лично не оти секс само зад затворени врати, сам дома, а мастурбирање под ќебе или во када а некогаш може да го исплескам и коа девојката е кај мене. :D
Пу пу да не ми се случе како Стифлер од Американска Пита 5 дел :pos:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
не многу сум внимателен, имаше една случка летото влегувам на redtube.com и тамн пуштив влезе сестра ми и јас паднав од столот:pos: ,секунди беа во прашање да ме фатеше, и од тогаш се изнервирав и, и реков на сестра ми уште еднашка без да тропне на врата да не ми влегува во соба

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
До сега двапати на onanieren,и еднаш после работа.
Прв пат ја у веце,и влага татко ми и ја со Џоле у раце,ми вика го дрвиш а?Вика ако,и ја кога бев као тебе го дрвев.
Втро пат,мајками,мада беше темница,јас во кревет и го плескам,и она отвара врата,и ја само срипав 3 метра од кревет,ми вика што бе,викам абе сум задремал,и си излезе,мада мислам дека ме фати.

а на екскурзија,само што стигаме у хотел,а пред тоа у автобус една другарка,уффф :drk: и ја едно влагање у соба,одма у веце и плес плес,и си излагам свеж,и влага другарче,и кога излезе ми вика,нешто мириса,ти дркаше бе? :D

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
ајде швалеришта, да чуеме за вашите најнезгодни патешествија..... гол на тераса на 10 кат на -20, криење во шифоњер, фатени во дркање.... па и оние ,,легални незгодни ситуации,,- ја сексаш керката- влегува бабата :)

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
да, појче пати, се прибирам со брзина на светлината и од моментална возбуда и од шо незнам шо да напрам за да не биди очигледно што сум правел заради позицијата во која лежам почнувам да мрдам, се чешам, прам стомачни и слично. другариве вика не сум бил единствен :D

Kajgana Shop

На врв Bottom