Колку исцрпен одговор. Од само еден збор сфативме зошто ти веруваш во долги врски, и нали сите причини зошто е тоа така. Ќе објасниш или?Верувам
ДАли верувате во долги врски, и дали мислите дека тие можат да бидат успешни и трајни, во секој смисол, љубов, верност, страст и сл... Долги врски ги сметам оние од 3 години па нагоре, барем спрема мене, не знам за вас...
Верувам. Но сепак сум немал до сеа такваАко не постојат долги врски,како сме настанале сите ние?Како настанале мајка ти и татко ти?
Верувам во долги врски.
ovaa e 100% tocno. jas vo zivotot sum imal vrski od nekolku dena , nedeli a bogami i meseci i se e toa taka bezveze. inaku sega imam dolga vrska koja od den vo den e se poubava i se sme posrecni. ne barav niti pa sakav dolga vrska taa si dojde sama po sebe. inaku sme zaedno osum godini i vi kazav sekoj den e poubavo i poubavo kako na samiot pocetok.:back:Ne cekajte da vi se sluci dolga vrska,ne davajte se od sebe za da imate dolga vrska.Toa doaga samo po sebe,i koga ke se osvestis,pominale 2-3 godini.
JAs imam decko 5 i pol godini,uste go sakam,super mi e.Nekogas se karame,poveke se sakame,ama 100 pati podobro od sekoj mesec nov decko,pa ucenje novi karakteri,pa novi mesta za izleguvanje....a kolku e samo udobno so decko posle nekoja godina!!!!!
DA za dolgi vrski,NE za razlicni sekoja vecer.Ako ne moze nekoj na 25 god da ima barem edna vrska podolga od 1 god,neka se preispita malce...moze gresi nekade...