Vespertine
The Ugly Duckling
- Член од
- 22 септември 2009
- Мислења
- 2.932
- Поени од реакции
- 3.387
неЗарем некој ти ветил дека нема да те изневерува и ти си му поверувал?
неЗарем некој ти ветил дека нема да те изневерува и ти си му поверувал?
Pa toa ne e prostuvanje, najiskrenoБи простил најискрено, но тек потоа следува тоа што нема да заборавам, а тоа е црв кој ке ме јаде, и никогаш не би било исто, крај краева разделбата е неминовна
E moj Nihilista, nitu ja sakas nitu ja pocituvas, a namerite i samiot ne znaes kakvi ti se ! he heAduiterium sine dolo malo non comittitur - Не постои прељуба без лоши намери.
Interesno, jas pak nemam losi nameri pak si ja sakam duri i ja pocituvam no ete iam sex so drugi.
He he bravoНикогаш, а можда и тогаш не!!!
Па твојата причина е - оправдување. И инаку, твојот ,,интимен живот,, си го образложи во оваа тема - според тоа да, имам право да те цитирам, и не, не е веќе толку интимен.Не делам јас памет , него изгледа ти делиш и си зимаш за право да коментираш за други животи, овде не дискутирме за мојот љубовен живот туку за темава и држи се до неа , но еве ако веќе мене ме мешаш само да знаеш дека не сум си нашла јас оправдување за мојата ситуација туку само бев искрена и си кажав што ми фалеше тогаш во мојата врска а и ај тебе тоа нека не те занима... Ако имаме договор со мојот дечко/сопруг за ВАРАЊЕ тогаш тука не станува збор за ЉУБОВ, за тебе ако не е неверство СЕКС за мене е . За CAPS LOCK не дијагај толку фама веднаш го ислучив и не беше тоа намерно . И прекинете со тоа кој е постар на форумов навистина ми наликувате на мали деца , смешно е тоа ...
Не е оправдување а ако ти така си го сфаќаш тоа тогаш е тоа твој проблем. Не осудувам јас никој за разлика од тебе цитирам : Твојот ,,грев,, е далеку поголем, со тоа што Калина можеби ќе изневерува, ама ти веќе изневеруваш и тоа си го криеш, и пак би изневерила. Немаше да ти одговорам да немаше вака двојни стандарди - каде што ти си поголем грешник од било кој кој отворено и јавно кажува дека сака повеќе партнери.Па твојата причина е - оправдување. И инаку, твојот ,,интимен живот,, си го образложи во оваа тема - според тоа да, имам право да те цитирам, и не, не е веќе толку интимен.
Пред да почнеш да осудуваш - погледни се себе. Твојот ,,грев,, е далеку поголем, со тоа што Калина можеби ќе изневерува, ама ти веќе изневеруваш и тоа си го криеш, и пак би изневерила. Не само што не го решаваш проблемот, туку и ти одговара.
Немаше да ти одговорам да немаше вака двојни стандарди - каде што ти си поголем грешник од било кој кој отворено и јавно кажува дека сака повеќе партнери.
П.С. дечко ти ако знае дека од голема тага си го изневерила, и пак би го направила тоа, што ќе ти рече? ОК е душо... те разбирам.?
Me мрзи да ти го барам постот - каде што со вакви смајлиња објаснуваш како дечко ти не ти обрнал внимание ( ) и затоа вечерта си му нашла замена. Јас не те осудувам, ама толку знаеш, заклучи дека Калина е единствена и никој не размислува како неа... а не си ниту цел месец тука, немаш ниту 20 мислења.... ја осуди без да прочиташ, без да размислиш. И ај обиди се да размислиш што напиша погоре - не е во ред јас да те осудувам тебе (а не го правам тоа, грев е во наводници зошто јас сум атеист и за мене не постои нешто како грев) но е во ред ти да ја осудуваш неа?!Не е оправдување а ако ти така си го сфаќаш тоа тогаш е тоа твој проблем. Не осудувам јас никој за разлика од тебе цитирам : Твојот ,,грев,, е далеку поголем, со тоа што Калина можеби ќе изневерува, ама ти веќе изневеруваш и тоа си го криеш, и пак би изневерила. Немаше да ти одговорам да немаше вака двојни стандарди - каде што ти си поголем грешник од било кој кој отворено и јавно кажува дека сака повеќе партнери.
Од каде па ти знаеш дека јас не сум го решила мојот проблем , каде го виде тоа,каде го прочита или ако веќе читаш тогаш читај како што е напишано , а не ти да си додаваш како на тебе ти одговара .
Нема да знае тука е поентата која не ја разбираш ти околу темава и моето мислење за неа ... и ете гледаш , пак се враќаш на моето дека е ПОДОБРО ДА НЕ ЗНАЕ НИКОЈ ВО ВРСКАТА ДАЛ НЕКОГО ИЗВАРАЛ ! И ај не си веќе интересна и затоа ... заобиџи ме !
Me мрзи да ти го барам постот - каде што со вакви смајлиња објаснуваш како дечко ти не ти обрнал внимание ( ) и затоа вечерта си му нашла замена. Јас не те осудувам, ама толку знаеш, заклучи дека Калина е единствена и никој не размислува како неа... а не си ниту цел месец тука, немаш ниту 20 мислења.... ја осуди без да прочиташ, без да размислиш. И ај обиди се да размислиш што напиша погоре - не е во ред јас да те осудувам тебе (а не го правам тоа, грев е во наводници зошто јас сум атеист и за мене не постои нешто како грев) но е во ред ти да ја осудуваш неа?!Не е оправдување а ако ти така си го сфаќаш тоа тогаш е тоа твој проблем. Не осудувам јас никој за разлика од тебе цитирам : Твојот ,,грев,, е далеку поголем, со тоа што Калина можеби ќе изневерува, ама ти веќе изневеруваш и тоа си го криеш, и пак би изневерила. Немаше да ти одговорам да немаше вака двојни стандарди - каде што ти си поголем грешник од било кој кој отворено и јавно кажува дека сака повеќе партнери.
Од каде па ти знаеш дека јас не сум го решила мојот проблем , каде го виде тоа,каде го прочита или ако веќе читаш тогаш читај како што е напишано , а не ти да си додаваш како на тебе ти одговара .
Нема да знае тука е поентата која не ја разбираш ти околу темава и моето мислење за неа ... и ете гледаш , пак се враќаш на моето дека е ПОДОБРО ДА НЕ ЗНАЕ НИКОЈ ВО ВРСКАТА ДАЛ НЕКОГО ИЗВАРАЛ ! И ај не си веќе интересна и затоа ... заобиџи ме !
Не , туку ти знаеш ха ха ха ха !!!! ВИДОВ НА ТЕМАВА АЛООО БРЕ ЖЕНСКА ГЛАВО и пак таа со тоа кој колку е стар на форумов ццц, ко дете си недорасната која спие на форумов и изиграва судија , очигледно е дека немаш попаметна работа ...АКО ЈАС МУ БОДАМ НОЖ КО ШТО МИЛУВАШ ТИ ДА КАЖЕШ ,ТОГАШ ТОЈ НЕМА ДА Е СЕУШТЕ СО МЕНЕ И БЕСКРАЈНО ДА МЕ САКА ! И прави разлика помеѓу осудување и кажување свое мислење ВРСКА НЕМАШ ... Е не , ти требаше да ми пишеш за да сфатам и да размислам што тоа јас сум пишала , офф лелел колку си бре самобендисана и досадна и ајде те оставам да продолжиш да ДРЕМЕШ на форумов и да демнееш луѓе од тука и да не оставаш никој да си сподели свое мислење и лично искуство, затоа од таквите ко тебе СТАРИТЕ ЧЛЕНОВИ нема да сака некој нов член да дојде на форумов бидејќи не би сакал да се напрега со некоја ужасна личност ко што си ти !!!! И АЈДЕ НЕ ДОСАЃАЈ ВЕЌЕ, НЕМА ДА ТИ ГО ПРАВАМ ТОА ЗАДОВОЛСТВО И ДА ТИ ВРАЌАМ НА ТВОИТЕ ОДВРАТНИ ПОСТОВИ !Me мрзи да ти го барам постот - каде што со вакви смајлиња објаснуваш како дечко ти не ти обрнал внимание ( ) и затоа вечерта си му нашла замена. Јас не те осудувам, ама толку знаеш, заклучи дека Калина е единствена и никој не размислува како неа... а не си ниту цел месец тука, немаш ниту 20 мислења.... ја осуди без да прочиташ, без да размислиш. И ај обиди се да размислиш што напиша погоре - не е во ред јас да те осудувам тебе (а не го правам тоа, грев е во наводници зошто јас сум атеист и за мене не постои нешто како грев) но е во ред ти да ја осудуваш неа?!
А биди сигурна, ако не си го избришала, дека ќе ти го најдам мислењето и ќе ти објаснам каде тоа ти му бодеш нож во грб на дечко ти - ич-не-ми-е-гајле-зашто.
--- надополнето: Nov 1, 2011 2:55 PM ---
Me мрзи да ти го барам постот - каде што со вакви смајлиња објаснуваш како дечко ти не ти обрнал внимание ( ) и затоа вечерта си му нашла замена. Јас не те осудувам, ама толку знаеш, заклучи дека Калина е единствена и никој не размислува како неа... а не си ниту цел месец тука, немаш ниту 20 мислења.... ја осуди без да прочиташ, без да размислиш. И ај обиди се да размислиш што напиша погоре - не е во ред јас да те осудувам тебе (а не го правам тоа, грев е во наводници зошто јас сум атеист и за мене не постои нешто како грев) но е во ред ти да ја осудуваш неа?!
А биди сигурна, ако не си го избришала, дека ќе ти го најдам мислењето и ќе ти објаснам каде тоа ти му бодеш нож во грб на дечко ти - ич-не-ми-е-гајле-зашто.
Полека бе душо, полека.Не , туку ти знаеш ха ха ха ха !!!! ВИДОВ НА ТЕМАВА АЛООО БРЕ ЖЕНСКА ГЛАВО и пак таа со тоа кој колку е стар на форумов ццц, ко дете си недорасната која спие на форумов и изиграва судија , очигледно е дека немаш попаметна работа ...АКО ЈАС МУ БОДАМ НОЖ КО ШТО МИЛУВАШ ТИ ДА КАЖЕШ ,ТОГАШ ТОЈ НЕМА ДА Е СЕУШТЕ СО МЕНЕ И БЕСКРАЈНО ДА МЕ САКА ! И прави разлика помеѓу осудување и кажување свое мислење ВРСКА НЕМАШ ... Е не , ти требаше да ми пишеш за да сфатам и да размислам што тоа јас сум пишала , офф лелел колку си бре самобендисана и досадна и ајде те оставам да продолжиш да ДРЕМЕШ на форумов и да демнееш луѓе од тука и да не оставаш никој да си сподели свое мислење и лично искуство, затоа од таквите ко тебе СТАРИТЕ ЧЛЕНОВИ нема да сака некој нов член да дојде на форумов бидејќи не би сакал да се напрега со некоја ужасна личност ко што си ти !!!! И АЈДЕ НЕ ДОСАЃАЈ ВЕЌЕ, НЕМА ДА ТИ ГО ПРАВАМ ТОА ЗАДОВОЛСТВО И ДА ТИ ВРАЌАМ НА ТВОИТЕ ОДВРАТНИ ПОСТОВИ !
--- надополнето: Nov 1, 2011 3:14 PM ---
СЛОБОДНО, СЕ СИ СТОИ НА СВОЕ МЕСТО !
Секако, но твојот профил не може да се прегледува.. веројатно нема да копам по теми за да ти го најдам мислењето. Повели, најди го сама (го имаш во скорешна активност) па ако сакаш ќе подискутираме колку и дали си ти подобра од Калина.СЛОБОДНО, СЕ СИ СТОИ НА СВОЕ МЕСТО !
1. Имам, ова е форум, затоа постои.НЕМАШ ТИ ШТО МЕНЕ ДА МЕ ЦИТИРАШ , ЈАС СИ СТОЈАМ ЗАД СЕ ТОА ШТО СУМ ГО ПИШАЛА ВО НИТУЕ ЕДЕН МОМЕНТ НЕ СУМ ПОРЕКНАЛА НЕШТО МОЕ ЗАТОА ТЕ МОЛАМ НЕ ТУКУ МИ СЕ ЗАКАНУВАЈ И ДРЖИ СЕ СО ТЕМАВА А НЕ СИ СЕ ФАТИЛА ЗА МЕНЕ И МОЈОТ ЖИВОТ ,ПОГЛЕДНИ ДЕКА ВО СЕКОЈ ТВОЈ ПОСРАН ПОСТ ГО СПОМНУВАШ ТОА АЈ НЕ МЕ ДРНЧИ ВЕЌЕ И БАТАЛИ СЕ БРЕ МРДНАТА !!!!!!!
Е, ова веќе ќе биде пријавено... жал ми е, ја претера.ВИДИШ , НЕ ЗНАЕВ ДЕКА ТРЕБА ДА СИ ОДВРАТЕН КО ТЕБЕ ЗА ДА БИДЕШ НА ФОРУМ , ЕТЕ ГЛЕДАШ ТУКА СИ ВО ПРАВО И ФАЛА БОГУ ШТО НЕ САКАМ ДА СУМ КО ТИ И ЗАТОА НЕ СЕ УМАРАМ СО ФОРУМОВ ПОВЕЌЕ .... НЕ СУМ САМО ТУКА ЈАС ЧЛЕН НЕМАЈ ГАЈЛЕ , АМА ДЕФИНИТИВНО СИ ТИ НАЈОДВРАТНИОТ ЛИК ОД ФОРУМ ШТО ВООПШТО ГО ИМАМ ВИДЕНО !!!