ubavo kazano..no ako neizmerno te posakuva toj partner te saka i se kae vo vrska so neverstvoto nema da stegnes zabi ? i mu pruzis 2 sansa ?Скулгрл напиша:Има две опции:
1.Му простувам (но за мене простување НЕ значи заборавање во никој случај), и продолжуваме со врската. Секој ден се повеќе и повеќе мислам на тоа, и на крај му раскинувам бидејќи не можам да се носам со фактот дека бил со друга.
2.Веднаш му раскинувам, и губам секаков контакт со него.
Значи, резултатот од која било опција е крај на врската. Јас лично би ја избрала втората опција, за да си заштедам на нерви и нервози.
Сума сумарум- не би успеала врската после неверство.
Љубов ако те изневериле (или си изневерил)?SCORPIO__20 напиша:Sepak vo prasanje e ljubov
acideeee ne treskam..ti pa mnogu ko svetec...Acid напиша:Љубов ако те изневериле (или си изневерил)?
Не трескај и ти... :wink:
Можат да бидат многу работи, но сигурно не и љубов.
Трескаш.SCORPIO__20 напиша:acideeee ne treskam..
Не дека сум светец, ама ако љубам некоја - не би ја изневерил никогаш (без разлика на „околностите”). Искрено, незнам како „функционираш” ти, за да направиме една компарација.SCORPIO__20 напиша:ti pa mnogu ko svetec...
Ти најверојатно збориш за неверство, поткрепено (или предизвикано) од љубов кон девојката со која ја изневеруваш твојата „љубена”. Не збориме за тоа...SCORPIO__20 напиша:rekov ako e vo prasanje ljubov....
sekoe neverstvo ne e potkrepeno so ljubov..nekad e od ljubomora nekad e od zadovolstvo na momenti....
А зошто би?SCORPIO__20 напиша:a i zasto nekad da ne oprotis ?
Acid напиша:Трескаш.
Демек збориме за љубов, нели. Каква е таа љубов кога има неверство?
Не дека сум светец, ама ако љубам некоја - не би ја изневерил никогаш (без разлика на „околностите”). Искрено, незнам како „функционираш” ти, за да направиме една компарација.
Ти најверојатно збориш за неверство, поткрепено (или предизвикано) од љубов кон девојката со која ја изневеруваш твојата „љубена”. Не збориме за тоа...
Збориме за:
Како ти би простил неверство доколку вистински сакаш некоја?
Зошто воопшто би ја изневерил девојката, доколку вистински ја сакаш?
Би направил било која од наведениве работи горе, доколку сте „вљубени”?
А зошто би?
Дури и да опростам, ќе се случи тоа што веќе го пишаа пред тебе: Простување, јадови, и раскинување по некое време...
SCORPIO__20 напиша:ne bi nasol opravuvanje za neverstvoto pod dejstvo na alhohol kolku i da bilo nesakano i nepredvidlivo ..
Задржи еден став, одлучи се! :wink:SCORPIO__20 напиша:Ne go opravduvam I ne bi oprostil