Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата city
  • Време на започнување

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Боље идеја.
Земија у кола, ама не и кажувај дека знаеш. Застани на паркинг сред автопат или на отоврен пат, почни да ја мазиш и солбекуваш. И кога ќе е гола набркај ја надвор :D xD
Еден другар има пробано и се заеба, кога ја избркал надвор и ја оставил таму таја џукелата пак го мамела со некој што ја качил. Глуп е.

Јас препорачувам крвничко тепање, цело друштво а ако имаш некој што работи како обезбедување или некој што тренира кик бокс и сл. може да дојде бидејќи ќе го зголеми ефектот на самиот чин, т.е. ќе и дадеш до знаење дека си и простил и тоа дупло.

Така е фер. Јас многу почитувам врски со разбирање и еднаквост во неа.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Боље идеја.
Земија у кола, ама не и кажувај дека знаеш. Застани на паркинг сред автопат или на отоврен пат, почни да ја мазиш и солбекуваш. И кога ќе е гола набркај ја надвор :D xD
Пред тоа исчасти ја пијачка две збогатени со рицинус... за ефекти.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Ќе и простам ако даде да ја тепам колку што траеше неверството.
Мора да се воспостави баланс во врската после тоа дело бидејќи позитивната аурора нема да дојде на виделина, светлината ќе биде прекриена со железна завеса, љубовта може да згасне, универзумот се шири константно и то.
А што ако девојката ужива да биде тепана? :jaj:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
За неверството е виновно машкото, а не девојката.
Лошата проценка е целосно одоворност на машкото.

Член од
8 јануари 2010
Мислења
16
Поени од реакции
0
neverstvo nikogas ne bi prostila zatoa sto nekoj sto te saka ne moze da izneveri.... stom me izneveruva znaci me ponizuva i ne me pocituva... no donekade i samite sme krivi ako partnerot ne izneveri zatoa sto treba se od sebe da dades za da ne dojde do toa...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Jas prostuvam se!
Osven ako nekoj mi ja sobere poslednata cigara ili poslednata doza viski.

Член од
7 јануари 2010
Мислења
28
Поени од реакции
1
Уфф, до сега не ми се случило(или не сум ја открил :) ), ама доколку се случи стварно незнам, ваљда зависи од типката, и од интензитетот на чувствата во врската:toe:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Ако си пичка, ќе простиш, што ќе правиш.
Пичките (и машки и женски) немаат свој карактер и тоа ги прави добри подметачи за бришење нозе.
Како можеш да простиш нешто кое не е предмет на простовувње?
Убиство се простува? Крадење се простува?
Епа неверство ти е ко и двете заедно, со разлика што не прави физичка, туку емотивна штета(кај оној на кој му е гајле),која е ненадокнадлива за многумина.
Не џабе постојат закони во некои земји, жената за прељуба да биде каменувана.
Изневерувањето на некого е најголемиот грев и најголемата слабост и одраз на останатокот од рудиментираниот дел од мозокот, едноставно чкарт карактерот кај човекот.
Покажува немање на основна култура на разбирање, комуникација, чест, почит кон партнерот.
За неверство ниедна казна не е премала.
п.с. но со оглед на тоа дека кога мажот жени некоја, тој врз него ја превзема целата одговорност за нејзините постапки, така да на крај, мажот е крив за нејзините постапки и за неговиот избор на жена.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
сеуште го немам вкусено од факт сетив пред да се случи било што такво нешто но сметам дека не би простила,затоа што нема зворови сетаа таа болка која ке се нанеси и со едно илки милион извини нема да се замини или избириши

Член од
31 јануари 2010
Мислења
37
Поени од реакции
1
Во врска би простила неверство, но сепак зависи од околностите и од тоа со кого, каде, кога, пред кого, колку долго, на кој начин...
А во брак, дефинитивно НИКОГАШ. Можам да убијам ако бидам изневерена во брак! :nesum:

xxjoint

manga
Член од
8 јануари 2010
Мислења
6
Поени од реакции
0
Kratko i jasno : nema sto da se prosti :nenene:. Samo budala moze da oprosti takvo nesto!

C

Cool Hand Luke

Гостин
За неверството е виновно машкото, а не девојката.
Лошата проценка е целосно одоворност на машкото.
Мислев дека ова се однесува на тоа што машкото пропуштило да види што и недостасува неа, што и ускратил, но ти мислиш на целосниот избор на жената.
Но се сложувам дека тоа е мизерен чин, јас ако сакам некоја не можам ни да помислам на такво нешто со друга а не па да го направам.
Ако евентуалното простување направи од мене слаб и раздрман човек значи не ни било простување.

H

^HITMAN^

Гостин
Најлошата форма на непочитување на партнерот. Беден и кукавички потег, без разлика какво оправдување следи од типот "пијан/а бев, ти не ми посветуваше внимание, бла бла бла". Не сум некоја адекватна личност за да соли памет по оваа тема затоа што порано сум изневерувал и тоа премногу, сум изневерил повеќе од 20 пати во средно за што најискрено се каам премногу. Но, најважно е доколку од грешките извлечеме поука, а јас сметам дека извлеков.

Kajgana Shop

На врв Bottom