- Член од
- 11 јуни 2021
- Мислења
- 384
- Поени од реакции
- 869
Во сопствена режија или преку агенција?Последно бев Аргентина
убавина
Во сопствена режија или преку агенција?Последно бев Аргентина
убавина
Sam agencija e za piciciВо сопствена режија или преку агенција?
Ги гледаше Сан Лоренцо?Sam agencija e za picici
tesko karta za niv. drugi ke gledas ali oni se apla malski klub i stadionot im bas u favela. duri i za glavnata tribina ke ti treba pomos pa i nekoj lokalen so tebe... inace ima agencija preku koja mozes toa da napravis ali za sam tesko.Ги гледаше Сан Лоренцо?
Си бил ти на Сан Лоренцо или на некоја друга утакмица во Аргентина? Ако да, кои?tesko karta za niv. drugi ke gledas ali oni se apla malski klub i stadionot im bas u favela. duri i za glavnata tribina ke ti treba pomos pa i nekoj lokalen so tebe... inace ima agencija preku koja mozes toa da napravis ali za sam tesko.
ne sum bil na san lorenzo, pred edno 10tina godini bev na monumental i gledav river plate so rosario. togas san lorenzo uste igrase kaj ke stigne. river plate ti e najlesno da dojdes do karta mada moze e i najskap za gledanje zasto e u dobra nasleba, poeliten del na gradot itn... drugite se malku zaebani ako ne ides so nekoj lokalen. od nadvor ja vidov i bombonera ali ne vlegov i ne zateknav utakmica.Си бил ти на Сан Лоренцо или на некоја друга утакмица во Аргентина? Ако да, кои?
Ја да стигнам до таму прво, па после хахаха Едно 3000 евра минимум ми требаат за 10 дена.ne sum bil na san lorenzo, pred edno 10tina godini bev na monumental i gledav river plate so rosario. togas san lorenzo uste igrase kaj ke stigne. river plate ti e najlesno da dojdes do karta mada moze e i najskap za gledanje zasto e u dobra nasleba, poeliten del na gradot itn... drugite se malku zaebani ako ne ides so nekoj lokalen. od nadvor ja vidov i bombonera ali ne vlegov i ne zateknav utakmica.
za san lorenzo i boka prasuvav dur bev tamu ali tesko bese. boka mi bese zelba da gi gledam pa makar i na gosti ali ete se pogodi u tie 10tina dena da ne igraat (mislam imaa internacionalna utakmica u gosti ili nesto takvo bese) a za san lorenzo tesko bese da se dojde i do karti zasto karti samo u nasleba prodavale.
A ako se pogodat site zenski, a samo ti masko???Абе едно убо шо е да спиеш во една соба со 8 рандом особи шо да ти кажам
Абе готово со раширени нозе тебе те чекаатA ako se pogodat site zenski, a samo ti masko???
Затоа ќе се потруди да го запознаат подобро и сами да рашират нозе , ако и така не пали тогаш идеме на црнечко - арапските финти.Абе готово со раширени нозе тебе те чекаат