Дали би одбрале вечен живот?

Dali bi odbrale vecen zivot?

• Da

Гласови: 169 43,3%
  • Ne

Гласови: 221 56,7%

• Вкупно гласачи
    390

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
еиии па дали
ќе имам време за се да видам ,да научам , да искусам.....
можеби вечен не...ама едно 1000 години со ова здравје.....може

lalica

Нешто
Член од
13 јули 2009
Мислења
7
Поени од реакции
2
Не сакам да имам вечен живот, би било ужасно досадно но и болно... ти да живееш додека твоите сакани умираат. Сакам да умрам еден ден, да одам на подобро место, зошто на крајот на краиштата, иако животот е убав, е и многу мачен, па смртта е можеби награда за сите страдања кои ги имаме во животот. Кога ке ми чукне часот, кога Бог ке одлучи за тоа ( но се надевам дека тоа ке биде барем по некои 60 год, оти иако некам да бидам вечна, сакам да си поживеам :) сакам да заминам од овај свет, и тоа без мачење, како што умираат орлите- во лет !

Член од
6 август 2009
Мислења
43
Поени од реакции
7
Не, не би одбрал вечен живот ... доста се 60-70 години живот :)

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
да:pishtoldz, зошто да не ако би имал можност, цел живот жив :pos2::pos2:

Самара Морган

НЕ Е ВЕЌЕ ЧЛЕН НА КАЈГАНА
Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
Би одбрала вечен живот како вампир. Ако не сум вампир , несакам ни да живеам! :pipi:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
vecen zivot da ama da bide kako sto ja si go zamisluvam... ubav da ti e milina da zivees, a ne ko ovoj sega sto go imam:tapp:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Вечен живот од кој, на другите би им поделила малку, не сакам да живеам како диносаурус сама. :pipi:
Не, сериозно сега... Не би било интересно да се живее вечно. Не би ценеле ништо. А и ресурсите еден ден ќе не принудат да живееме аскетски.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Ако е само за мене, тогаш не. Не би сакал да гледам како умираат околу мене сите што ги сакам.

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
има убава порака: вечниот живот е одлична работа се додека не сватиш дека ќе мораш да го изживееш сам. Несакам вечен живот...шо ќе му прам :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Сакам! Сакам! Сакам! Сакам! Сакам! Сакам! Сакам! Сакам! Сакам!

Може тогаш ќе соберам доволно кеш за Ајфон.
Сакам да пробам се во животот. Секое нешто е ново искуство. Не би можел да се помирам (иако мртов) дека не сум пробал вечен живот!

M

Mario Gómez

Гостин
Вечен живот.Не сакам вечен живот!!!

Светот се расипува, гледам реки загадени, во езерата ни риба неможеш да фаќаш повеќе, празни се.Светот оди во погрешна насока.Насекаде природни непогоди, грчки педери.Каков ќе биде тој живот ако немаш нешто да те просветли да се чуствуваш дека си некој и дека вредиш.

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Немам баш размислувано за ова,не би можела да кажам...И двете опции си имаат плусови и минуси,ќе ми треба потемелно размислување.:)

Знам дека би избрала вечен живот доколку треба да донесам одлука во моментот пред да умрам.:icon_lol:

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
има убава порака: вечниот живот е одлична работа се додека не сватиш дека ќе мораш да го изживееш сам. Несакам вечен живот...шо ќе му прам :)
Тоа важеше за вампирите :wink: ("Кралица на Проколнатите")

зошто вечен живот? Ништо на светот не е вечно па зошто ти да бидеш вечен?! ако требало да бидеме вечни, ќе бефме... јас не сакам вечен живот.
П.С. Ако сите имавме вечен живот одамна ќе бевме пренаселена планета, зато... пазете шо посакувате :icon_bigg

cvetanovskiigor

›———————‹
Член од
6 мај 2009
Мислења
1.425
Поени од реакции
57
Животов на планетава е тест за лугето.Има некои на кои не им се живее ,за да се избегне одговорност и да му се ускратува тоа право на некого (за живот) , пратени се овде сами да си увидат дека не вредат многу .Може удел има и "рогатиот" ама што знам , сум гледал мачки попаметни од луге така да со одредени луге нешто стварно не е во ред.У психологијата се познати како психопати , а човек ке се изненади колку ги има на оваа планета.Ако на некого не му се живее барем нека си признае дека е психопат , па може пола ке му се прости (ова е порака до тие на кои не им се живее)

Kajgana Shop

На врв Bottom