Дали би одбрале вечен живот?

Dali bi odbrale vecen zivot?

• Da

Гласови: 169 43,3%
  • Ne

Гласови: 221 56,7%

• Вкупно гласачи
    390
Член од
5 јануари 2008
Мислења
981
Поени од реакции
408
Vecniot zivot go imaa site. Nikogo nema da go zaobikoli. Samo ne se zna kaj kogo kakov ke bide toj zivot, vecna radost ili vecno stradanje :wink:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Би сакал...хмм и веднаш би постанал сериски камиказа....директива селцето Атина и нашето градче Солун...така едно 100000 пати :baeh:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
120
Поени од реакции
93
вечен живот ? може :)

а зошто да го живееш сам ? ќе си стекнуваш пријатели, партнери, на мене ми успева хехе
па како шо вика sergio, сериски самоубиец хахах

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
Za se na svetot bi go odbrala vecniot zivot:jaj:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Што ќе правам бе?Ќе ми биде интересно али некад ќе ми се присака да умрам.Така да,не.

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
па и да ја имаш убавината после 150 години ќе им се скурчиш(no offence)и пак ќе бидеш сама:baeh:
Hmmm epa ke se selam do 100god skopje, pa dr gradovi u mk, pa posle redum od sosednite drzavi-nivnite gradcinja i taka cel zivot:baeh:...pametno?:D

M

Mr.InF3ction

Гостин
Hmmm epa ke se selam do 100god skopje, pa dr gradovi u mk, pa posle redum od sosednite drzavi-nivnite gradcinja i taka cel zivot:baeh:...pametno?:D
па ете 2000 години ќе живееш ќе ги посетиш сите градови у цел свет нема да има човек што не те знае....и после пак ќе им се онадиш:XD: и после?

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
па ете 2000 години ќе живееш ќе ги посетиш сите градови у цел свет нема да има човек што не те знае....и после пак ќе им се онадиш:XD: и после?
Haha epa razmisli li deka drugite ke bidat smrtni i deka lugeto ke se menuvaat i taka da...:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::):) tesko deka nekoj tolku ke me dopamti:baeh:

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Секако дека би одбрала аку биде вечен значи нема да биде концепиран како овој овде туку во сосема поинаква димензија во сосема поинакво битување, егзистирање без простор и време без материјален облик на телата туку со фини лесни духовни тела . Мојата вера има добар план за идниот живот најдобар...само да го заслужам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom