мислиш ќе се дружи некој со тебе кога ќе имаш 150 години?:XD:Za se na svetot bi go odbrala vecniot zivot:jaj:
Haha pa ne bi rekla ali ako si ja zadrzam ubavinata...mozda i ke saka nekojмислиш ќе се дружи некој со тебе кога ќе имаш 150 години?:XD:
па и да ја имаш убавината после 150 години ќе им се скурчиш(no offence)и пак ќе бидеш сама:baeh:Haha pa ne bi rekla ali ako si ja zadrzam ubavinata...mozda i ke saka nekoj
Hmmm epa ke se selam do 100god skopje, pa dr gradovi u mk, pa posle redum od sosednite drzavi-nivnite gradcinja i taka cel zivot:baeh:...pametno?па и да ја имаш убавината после 150 години ќе им се скурчиш(no offence)и пак ќе бидеш сама:baeh:
па ете 2000 години ќе живееш ќе ги посетиш сите градови у цел свет нема да има човек што не те знае....и после пак ќе им се онадиш:XD: и после?Hmmm epa ke se selam do 100god skopje, pa dr gradovi u mk, pa posle redum od sosednite drzavi-nivnite gradcinja i taka cel zivot:baeh:...pametno?
Haha epa razmisli li deka drugite ke bidat smrtni i deka lugeto ke se menuvaat i taka da... tesko deka nekoj tolku ke me dopamti:baeh:па ете 2000 години ќе живееш ќе ги посетиш сите градови у цел свет нема да има човек што не те знае....и после пак ќе им се онадиш:XD: и после?