Ова најсериозно?За без пари,ако сакаат нека ме контактираат,освен што сум +2 во години од оние што ги бараат ))
Абе не ти побараа живо бебе!Не би донирала! Сепак тоа е дел од мене, секогаш ќе постои таа искра, желба да знам дали е живо, здраво, како е!
И не би сакала да живеам со таков товар на себе! Да имам дел од себе, некаде, а да не можам да го видам и слушнам!
Ако ти треба кажиОва најсериозно?
Ми треба, затоа и прашав дали е тоа сериозно. Имам многу блиски луѓе на кои им е потребно, но да не пишувам сега за тоа вака јавно, поарно преку поракаАко ти треба кажи
Шооо?И што ако судбината ги спои, а се од различен пол?
Не не не! Замисли да донираш јајце клетка, да се погоди машко, и после се спои со еден (или уште подобро двајцата) од твоите синови! Журка!Тоа е тоа.Јас сум мајка на две деца,а ако донирам ке имам уште едно.Што ако тоа биде девојче и ако некако се спои со еден од моите синови? И мене ,и се лоши од самата помисла,ама тоа е моето размислување.
Зависи од тоа колку си секси. Не се исплати ако другата е грда.а дали можам да донирам јајце клетка , а од неа да биде изваден генетскиот материјал и да биде вграден од друга женска особа , или тоа е сеуште научно невозможно ? озбилно прашувам...
Може, само мислам не постои установа кој аима таква технологија на Балканов. Во западна Европа можеби.а дали можам да донирам јајце клетка , а од неа да биде изваден генетскиот материјал и да биде вграден од друга женска особа , или тоа е сеуште научно невозможно ? озбилно прашувам...
јас имаф нешто гледано на телевизија , не за цел генетски материјал , туку со новава технологија , микро , нано појма неам , ја вадеја сидата од заразен генетски материјал и така му овозможуваја да роди здраво дете , незаразено....ама само ако таткото е заразен или јајце клетката оти ако била мајката носилка пак че го заразела преку крфта....Може, само мислам не постои установа кој аима таква технологија на Балканов. Во западна Европа можеби.
Има и други начини, ако се работи за превенција на детето да му се пренесе вирусот преку родителот.јас имаф нешто гледано на телевизија , не за цел генетски материјал , туку со новава технологија , микро , нано појма неам , ја вадеја сидата од заразен генетски материјал и така му овозможуваја да роди здраво дете , незаразено....ама само ако таткото е заразен или јајце клетката оти ако била мајката носилка пак че го заразела преку крфта....