Дали "ДРОГАТА" е погрешно разбрана?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Абе, ефекти после пушење марихуана или земање било која друга дрога кажете ми ...

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Дивајн напиша:
Абе, ефекти после пушење марихуана или земање било која друга дрога кажете ми ...
Какви ефекти очекуваш Даница ????????
последици НЕМАМ !!!!!!!!!
ефектите беа тогаш кога конзумирав дрога ... сега НЕМА !!!

Член од
12 јуни 2007
Мислења
55
Поени од реакции
0
Па јас после тие неколку дима ама баш ништо не осетив...
Само може мало занесување и тоа беше се, али тоа траеше само неколку минути...

Дивајн напиша:
Не чувствуваше ништо после неколку дима марихуана?

Член од
8 јуни 2006
Мислења
85
Поени од реакции
1
jas primer sum za ednas do dvapati godisno da se pfni coek so marihuana onaka da se raspolozi da zaboraj na se za taa godina ili pola i da si pomini ubavo da pokulira

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Insane напиша:
Какви ефекти очекуваш Даница ????????
последици НЕМАМ !!!!!!!!!
ефектите беа тогаш кога конзумирав дрога ... сега НЕМА !!!
Па немаш де, а какви биле тогаш? Си бил арогантен? Насилен? Си се кршел од смеење за ништо? Си плачел без причина? ...
Нешто си правел што не се прави од цигара ... тоа ако си го прекинал, добро за тебе, но тие што не прекинуваат не застануваат тука како што кажа и сам, а тоа е трагично.

И да, не се нервирај де ...

Член од
8 јуни 2006
Мислења
85
Поени од реакции
1
sozborate vie be luge dobro da ja zemes i da e dobar mastrafot ke vidite so mavanje vnoze jas nemam zemeno godina i pol togas prvpat probav pa me otepa

Член од
12 јуни 2007
Мислења
55
Поени од реакции
0
Јас имам слушнато дека еднш во три месеци е здраво да се пуши марихуана...
Слушнав дека нешто го прочистува организмот... Незнам колку е точно али така слушнав...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Paid Killer напиша:
jas primer sum za ednas do dvapati godisno da se pfni coek so marihuana onaka da se raspolozi da zaboraj na se za taa godina ili pola i da si pomini ubavo da pokulira
Ете, овој одговор го чекам. Кажете после пак дека без причина се почнува со тие срања и тек тогаш ќе се изнервирам.

Член од
8 јуни 2006
Мислења
85
Поени од реакции
1
nemozis od marihuana da si agresiven oti ne e ova alhohol pa ke te tera na belja kavga i sl kako nekoj luge so prat od pienjeto ko ke se ispijanat ova e nesto dr togas si cool i isto razmisluvas kako da nesi napusen i drzi do 4sati ako e dobra

donegde vlijaj i drustvoto jas od lubopiynos probav pr oti mn posetva casoj za drogata i me interesirase kakvo e dejstvo pod droga ko ke si i probav

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Ааааааа .. Мислиш какво е чуството после конзумирање на дрога ....
Марихуана -- Малце ти се врти .. се чуствуваш полабаво .. зависи од друштвото .. си правите филм и целото дејство од неколку саати се држи на филм :) .. си се смешкате на глупости .. Едноставно ЛАБАВО !
Тромадоли -- Се потиш .. жешко ти е .. те чеша секој дел од телото .. неможеш да поднесеш облека на себе ..
Татули -- Тешки халуцинации ... незнаеш за себе ...... ако те видат по дома под дејство на татули .. те праќаат комотно во лудница :)
Табли -- Само за хаос и транс журки ... Не ти се спие .. Имаш повеќе енергија во себе .. за ти да отидеш на транс журка и да играш 6 саати без да чуствуваш замор .. само табла .. последица - ококорени очи цела вечер ...
Печурки -- Како и татули .. само ОГРОМНИ халуцинации .. препорачливо да се употребуваат само на нива :)
Кокаин -- Се ти е рамно .. Пробај - види :wink:

Задоволна ? :-\

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Paid Killer напиша:
nemozis od marihuana da si agresiven oti ne e ova alhohol pa ke te tera na belja kavga i sl kako nekoj luge so prat od pienjeto ko ke se ispijanat ova e nesto dr togas si cool i isto razmisluvas kako da nesi napusen i drzi do 4sati ako e dobra
Молам? Мислењево не ми е точно некако ... уствари, врска ми нема и е повеќе од грешно!
Да не бројам примери од кои се ежам кога ќе се сетам, ќе останам само на негирање засега ...

Член од
12 јуни 2007
Мислења
55
Поени од реакции
0
Еве искусен човек јас мислам кажа се...

Член од
8 јуни 2006
Мислења
85
Поени од реакции
1
kokain kako prvo nema vo mak dobar a kako vtoro jas da bi posol na trans zurka 15 redbuli i se ke bidi vo red a ex nema sansa loso e ex za srceto mn

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Insane напиша:
Ааааааа .. Мислиш какво е чуството после конзумирање на дрога ....
Марихуана -- Малце ти се врти .. се чуствуваш полабаво .. зависи од друштвото .. си правите филм и целото дејство од неколку саати се држи на филм :) .. си се смешкате на глупости .. Едноставно ЛАБАВО !
Тромадоли -- Се потиш .. жешко ти е .. те чеша секој дел од телото .. неможеш да поднесеш облека на себе ..
Татули -- Тешки халуцинации ... незнаеш за себе ...... ако те видат по дома под дејство на татули .. те праќаат комотно во лудница :)
Табли -- Само за хаос и транс журки ... Не ти се спие .. Имаш повеќе енергија во себе .. за ти да отидеш на транс журка и да играш 6 саати без да чуствуваш замор .. само табла .. последица - ококорени очи цела вечер ...
Печурки -- Како и татули .. само ОГРОМНИ халуцинации .. препорачливо да се употребуваат само на нива :)
Кокаин -- Се ти е рамно .. Пробај - види :wink:

Задоволна ? :-\
Ете, конечно се разбравме.
Е сега ... кажи ми што е во тоа убаво, што некого може да натера да има позитивно мислење за дрогата или да сака да проба онака ако нема некој проблем кој ќе сака да го "реши" токму на тој начин?

Член од
8 јуни 2006
Мислења
85
Поени од реакции
1
greska si ne si agresiven po dejstvo na marihuana toj so e agresiven imal i konzumirano i alhohol zato bil agresiven

Kajgana Shop

На врв Bottom