Какви ефекти очекуваш Даница ????????Дивајн напиша:Абе, ефекти после пушење марихуана или земање било која друга дрога кажете ми ...
Дивајн напиша:Не чувствуваше ништо после неколку дима марихуана?
Па немаш де, а какви биле тогаш? Си бил арогантен? Насилен? Си се кршел од смеење за ништо? Си плачел без причина? ...Insane напиша:Какви ефекти очекуваш Даница ????????
последици НЕМАМ !!!!!!!!!
ефектите беа тогаш кога конзумирав дрога ... сега НЕМА !!!
Ете, овој одговор го чекам. Кажете после пак дека без причина се почнува со тие срања и тек тогаш ќе се изнервирам.Paid Killer напиша:jas primer sum za ednas do dvapati godisno da se pfni coek so marihuana onaka da se raspolozi da zaboraj na se za taa godina ili pola i da si pomini ubavo da pokulira
Молам? Мислењево не ми е точно некако ... уствари, врска ми нема и е повеќе од грешно!Paid Killer напиша:nemozis od marihuana da si agresiven oti ne e ova alhohol pa ke te tera na belja kavga i sl kako nekoj luge so prat od pienjeto ko ke se ispijanat ova e nesto dr togas si cool i isto razmisluvas kako da nesi napusen i drzi do 4sati ako e dobra
Ете, конечно се разбравме.Insane напиша:Ааааааа .. Мислиш какво е чуството после конзумирање на дрога ....
Марихуана -- Малце ти се врти .. се чуствуваш полабаво .. зависи од друштвото .. си правите филм и целото дејство од неколку саати се држи на филм .. си се смешкате на глупости .. Едноставно ЛАБАВО !
Тромадоли -- Се потиш .. жешко ти е .. те чеша секој дел од телото .. неможеш да поднесеш облека на себе ..
Татули -- Тешки халуцинации ... незнаеш за себе ...... ако те видат по дома под дејство на татули .. те праќаат комотно во лудница
Табли -- Само за хаос и транс журки ... Не ти се спие .. Имаш повеќе енергија во себе .. за ти да отидеш на транс журка и да играш 6 саати без да чуствуваш замор .. само табла .. последица - ококорени очи цела вечер ...
Печурки -- Како и татули .. само ОГРОМНИ халуцинации .. препорачливо да се употребуваат само на нива
Кокаин -- Се ти е рамно .. Пробај - види :wink:
Задоволна ? :-\