- Член од
- 8 јуни 2006
- Мислења
- 85
- Поени од реакции
- 1
jas licno da bi zaminal amerika i da nacekam kokain kolumbiski 100% bi probal
Само глупите и малоумните пробуваат кокаин од Македонија :wink:Paid Killer напиша:jas licno da bi zaminal amerika i da nacekam kokain kolumbiski 100% bi probal
Ахххх...Дивајн напиша:Ете, конечно се разбравме.
Е сега ... кажи ми што е во тоа убаво, што некого може да натера да има позитивно мислење за дрогата или да сака да проба онака ако нема некој проблем кој ќе сака да го "реши" токму на тој начин?
Уште по малоумни се оние кои свесно пробуваат такви глупости. За забава, пих.Не сум зимал дрога за да решам некаков проблем .. едноставно - друшто, смеење, забава ..... Тие што се дрогираат за да ги решат своите проблеми .. се малоумни !
Марихуаната и хашишот имаат една иста активна супстанца а тетрахидроканабинол. Тој исто како и Екстазите, Амфетамините, метамфетаминот, Кокаинот, хероинот, метадонот, како и скоро сите антидепресиви дејствуваат на рамнотежата на размена на серотонинот и пред се на допаминот помеѓу синапсите на Nukleus accumbens односно центарот за емоции во мозокот.Бидејќи доажа до зголемување на нивото на овие неуротрансмитери на нормалнотот доаѓа до засилување на емоциите и појава на халуцинации, воколку во мозокот падне нивото на допамин под нормлаата тоа се одразува еден друг центар во мозокот , поради што се јавува паркинсова болест.Дивајн напиша:Абе, ефекти после пушење марихуана или земање било која друга дрога кажете ми ...
А зошто лажеш сега дека немало пред кого да се правиш фраер а?Insane напиша:Јоцо .. Мислиш дека сум пушел трава да бидам фраер ???
Еве да те фатам во катастрофална грешка ..
Почнав да пушам трава во 1-ва .. Учев во машко школо (е.т.у.ц.) .. значи за тие што незнаат што школо е тоа .. женско не припарува таму ! .. Пред кого да се правам фраер бе Јоцо ?? Пред некој копиљ ?? да ме фали на другарките демек сум пушел трава ??
Јас си кажав зошто сум пробувал .. радозналост .. и паѓам на провокации
Маци .. Некој за забава .. некој за радозналост .. некој од провокации .. некој сакал фраер да биде (како што кажува Јоцо) ...Скулгрл напиша:Уште по малоумни се оние кои свесно пробуваат такви глупости. За забава, пих.
Хахахахахаха...точкест напиша:Абе респектед ти сакаш Инсејн да заврши апсаана па цело име и презиме кажуваш. Јас како нарекуван од пола маало ЏАНАК и све тоа искрено се откажав од сите тие ствари зашто кога видов дека сите можни клошари пропушеа џоинт т.е. џоинтот стана мода у маало исто ко пирсевите на јазик. И шо толку прашина се дигна околу марихуаната бе, на крај краева ПРИРОДНО СИ Е ПРИРОДНО